Lehdistötiedote huhtikuuta 22, 2014 03.02.08 ip. CET

Metson uuden Neles-istukkaventtiiliteknologiakeskuksen rakennustyöt käynnistyivät Etelä-Koreassa

Metso Oyj:n lehdistötiedote 22.4.2014 klo 15:00 EET

Venttiilituotanto vahvistuu, säätöventtiilivalikoima kasvaa

Metso kertoi 22.1.2014 investoivansa uuteen Neles®-teknologiakeskukseen Etelä-Koreassa. Uudisrakennuksen rakennustyöt käynnistettiin virallisesti tänään eteläkorealaisessa Chung-Jun kaupungissa. Tilat ovat valmiita globaaleihin toimituksiin syyskuussa 2014.

Uusi keskus palvelee öljy- ja kaasuteollisuus- sekä voimantuotantoasiakkaita niin paikallisesti kuin maailmanlaajuisesti sekä vahvistaa yhtiön palvelukykyä kasvavilla Aasian markkinoilla. Tuotantolinjojen lisäksi rakennukseen tulee säätöventtiilien testaustilat, tutkimus- ja tuotekehitysyksikkö sekä laboratorio- ja suunnittelupalveluita. Teknologiakeskus myös tuottaa palveluita ympäri maailmaa toimiville eteläkorealaisille insinööritoimistoille.

 "Uusi teknologiakeskus Etelä-Koreassa vahvistaa kykyämme kehittää, valmistaa ja toimittaa istukkaventtiilejä etenkin öljy- ja kaasuteollisuuteen ja voimantuotantoon. Eteläkorealaisilla insinööritoimistoilla on tärkeä rooli monissa asiakasprojekteissa ympäri maailmaa. Pystymme jatkossa tarjoamaan heille paremmin tuotekehitykseen, suunnitteluun ja huoltoon liittyvää tukea", kertoo istukkaventtiilien tuotelinjasta vastaava johtaja Markus Hauhia Metson Automaatio-liiketoiminnasta.

Metsolla on markkinoiden laajin säätöventtiilivalikoima, joka kattaa istukkaventtiilit, segmenttiventtiilit sekä venttiileitä vaativiin säätösovelluksiin. Valikoimasta löytyy sopiva tuote jokaiseen käyttökohteeseen, olipa kyse sitten tavanomaisista tai vaativista olosuhteista, matalista tai korkeista lämpötiloista tai paineista.

 

Havainnekuva Metson uudesta istukkaventtiilitehtaasta Etelä-Koreassa. Uusi tehdas aloittaa toimitukset vuoden 2014 viimeisellä neljäksellä.

Paljon omaa venttiilivalmistusta kaikilla mantereilla

Metsolla on kahdeksan venttiiliteknologiakeskusta ympäri maailmaa. Investointi Etelä-Koreaan toteuttaa Metson strategiaa venttiilitoimintojen vahvistamisesta globaalisti. Vuonna 2011 Metso avasi venttiiliteknologiakeskuksen Vantaalla ja vuonna 2010 Kiinan Shanghaissa.

Yhtiö laajentaa parhaillaan venttiilitehdastaan Massachusettsin osavaltiossa Yhdysvalloissa ja valmistaa venttiileitä korkealuokkaisissa tuotantotiloissa myös Minnesotan osavaltiossa ja Saksan Horgaussa. Modernit jakelu- ja palvelukeskukset Brasiliassa ja Intiassa keskittyvät palvelemaan omien alueidensa asiakkaita.

Älykkäitä venttiiliratkaisuja

Metso on pitkään toimittanut suorituskykyä ja luotettavuutta öljy- ja kaasuteollisuudelle johtavilla Neles®-, Jamesbury®- ja Mapag®-tuotemerkeillään. Lähes 90 vuoden ajan Metso on toimittanut maailmanlaajuisesti miljoonia venttiilejä, säätö- ja sulkuventtiilejä, ja siitä on tullut yksi johtavista älykkäiden venttiiliohjaimien toimittajista.

Metson venttiiliteknologia ja palvelutarjonta auttavat asiakkaita nostamaan tuotantotehokkuuden mahdollisimman korkealle ja vähentämään turvallisuusriskejä laitoksen koko elinkaaren ajan. Palveluja on saatavilla venttiilivalinnan yksinkertaistamisesta prosessin käytettävyyden parantamiseen ja tuotannon suorituskyvyn maksimointiin. Lisäksi Metson laitehallintaratkaisut auttavat pienentämään varaosavarastoja sekä alentamaan niihin sidottua pääomaa ja kuluja. Laitehallintaratkaisut mahdollistavat tehokkaan toimintamallin vakioiduilla vasteajoilla ja varmistavat korkealaatuiset korjaukset.


Metson automaatioasiakkaiden tukena toimii yli 55 palvelupistettä, 35 venttiilipalvelukeskusta ja yli 1 000 huollon asiantuntijaa ympäri maailmaa.

Automaatio-liiketoiminnan tehtävä on parantaa asiakkaidensa liiketoimintojen kannattavuutta parantamalla niiden tuotantoa sekä kustannus-, energia- ja materiaalitehokkuutta. Laajaa virtauksensäädön ja prosessiautomaation ratkaisu- ja palvelutarjontaamme tukee maailmanlaajuinen asiantuntijaverkostomme. Automaation suurimmat asiakkaat ovat öljy- ja kaasuteollisuus sekä massa- ja paperiteollisuus. Meillä on vahva kasvutavoite myös kaivos- ja maarakennusteollisuudessa sekä voimantuotannossa.

www.metso.com,www.twitter.com/metsoautomation


Metso on johtava teollisuuden prosesseja tehostavien laite- ja palveluratkaisujen toimittaja asiakkailleen kaivos-, maarakennus- sekä öljy- ja kaasualalla. Keskitymme tarjoamaan entistä älykkäämpiä ratkaisuja, jotka edistävät kestävää kehitystä ja kannattavuutta. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Metso toimii noin 16 000 ammattilaisen voimin 50 maassa. Expect results.

www.metso.com/fi , www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:

Markus Hauhia, tuotelinjajohtaja, Automaatio, Metso, markus.hauhia(at)metso.com, puh. +82 438 527 708

Kuvatekstit:
Kuva 1: Havainnekuva Metson uudesta istukkaventtiilitehtaasta Etelä-Koreassa. Uusi tehdas aloittaa toimitukset vuoden 2014 viimeisellä neljäksellä.

Kuva 2: Metson uuden venttiilitehtaan rakennustöiden käynnistämiseen liittyvät juhlallisuudet pidettiin 22. huhtikuuta 2014. Kuvassa vasemmalta ChangNam Son, Chungjun kaupungin edustaja, SoonHo Lee, Etelä-Korean myyntijohtaja, Automaatio, Metso; Markus Hauhia, tuotelinjajohtaja, Automaatio, Metso; Jukka Packalen, johtaja,Automaatio, Metso; HyungSu Kim, rakennusliikkeen edustaja, ChangSik Kim, rakennustyön valvoja, Woori arkkitehtitoimistosta, ja MiKyung Seok, Chungjun kaupungin investointiyksiköstä. 

Esitteet
Nimi
Kuva 1 Lataa
Kuva 2 Lataa

Metso in Twitter