Lehdistötiedote toukokuuta 15, 2014 12.00.16 ip. CET

Metso vahvistaa venttiili- ja kenttälaitepalvelujaan Saksassa avaamalla uuden huoltokeskuksen Leunaan

Metso Oyj:n lehdistötiedote 15.5.2014 klo 12:00 paikallista aikaa

Metso on avannut uuden huoltokeskuksen itäisessä Saksassa Leunan teollisuusalueella. Huoltokeskus tukee yhtiön strategiaa kasvattamalla venttiilien ja kenttälaitteiden palveluliiketoimintaa maailmanlaajuisesti. Se myös vahvistaa Metson palvelutarjontaa Saksassa toimiville suurille petrokemikaali-, energia-, öljy- ja kaasu- sekä sellu- ja paperiyhtiöille.

Metso investoi jatkuvasti maailmanlaajuiseen palveluun ja tuotantoon parantaakseen asiakkaidensa laitosten käytettävyyttä ja optimoidakseen niiden kokonaishuoltokustannuksia. Metsolla on eri puolilla maailmaa yli 55 automaatioon keskittyvää palvelukeskusta, 36 venttiileihin ja kenttälaitteisiin keskittyvää palvelukeskusta sekä yli tuhat automaatioammattilaista palvelemassa asiakkaita.

"Metson palvelut keskittyvät kolmeen pääalueeseen: teknisten ja prosessiin liittyvien kysymysten ratkaisuun, liiketoiminnan suorituskyvyn parantamiseen ja kokonaisvastuuseen sovitusta osasta asiakkaan liiketoiminnasta. Palvelumme ulottuvat yksittäisten Metso-venttiilien huollosta kokonaisten laitosten kunnossapito- ja laitehallintaratkaisuihin. Käytämme älykkäitä ratkaisuja Metson tai muiden valmistajien venttiilien ja muiden kenttälaitteiden kunnossapidossa", selvittää Palvelut-liiketoimintalinjan johtaja Mikko Keto Metson Automaatio-liiketoiminnasta.

"Uusi huoltokeskus Saksassa vahvistaa strategiamme mukaisesti maailmanlaajuista huoltokeskus- ja asiantuntijaverkostoamme. Olemalla lähellä asiakkaitamme pystymme parhaiten tukemaan heidän liiketoimintojensa tarpeita'', hän jatkaa.

Johtava venttiiliteknologia

Metson venttiiliratkaisut - säätöventtiilit, automaattiset sulkuventtiilit ja turvaventtiilit sekä älykkäät venttiiliohjaimet ja kunnonvalvonta - ovat alansa markkinajohtajia ja tukevat Palvelut-liiketoimintaa. Metson maailman johtavat venttiilituotemerkit ovat Neles®, Jamesbury® ja Mapag®.

Yhtiö rakentaa parhaillaan uutta Neles-istukkaventtiiliteknologiakeskusta Etelä-Koreaan. Muut teknologia- ja toimituskeskukset sijaitsevat Suomessa, Yhdysvalloissa, Kiinassa, Saksassa ja Brasiliassa.

Automaatio-liiketoiminnan tehtävä on parantaa asiakkaidensa liiketoimintojen kannattavuutta parantamalla niiden tuotantoa sekä kustannus-, energia- ja materiaalitehokkuutta. Laajaa virtauksensäädön ja prosessiautomaation ratkaisu- ja palvelutarjontaamme tukee maailmanlaajuinen asiantuntijaverkostomme. Automaation suurimmat asiakkaat ovat öljy- ja kaasuteollisuus sekä massa- ja paperiteollisuus. Meillä on vahva kasvutavoite myös kaivos- ja maarakennusteollisuudessa sekä voimantuotannossa.

www.metso.com, www.twitter.com/metsoautomation  

Metso on johtava teollisuuden prosesseja tehostavien laite- ja palveluratkaisujen toimittaja asiakkailleen kaivos-, maarakennus- sekä öljy- ja kaasualalla. Keskitymme tarjoamaan entistä älykkäämpiä ratkaisuja, jotka edistävät kestävää kehitystä ja kannattavuutta. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Metso toimii noin 16 000 ammattilaisen voimin 50 maassa. Expect results.
www.metso.com/fi, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:

Markus Premier, Service Manager, Flow Control, Automation, Metso, markus.premier(at)metso.com, puh. +49 (0) 214 20670 tai GSM +49 (0) 172 8340 580

Ingo Leufgen, Country Director, Automation, Metso, ingo.leufgen(at)metso.com,
puh. +49 (0) 214 20670 tai GSM +49 (0) 172 845 5872

Metson automaatiopalveluista Saksassa löytyy tietoa osoitteessa: www.metso.com/Automation/info.nsf/WebWID/WTB-140221-2256F-1F696

Metso Twitterissä