Pörssitiedote kesäkuuta 12, 2014 03.30.00 ip. CET

Metso allekirjoitti uuden 500 miljoonan euron valmiusluoton

Metso allekirjoitti uuden 500 miljoonan euron valmiusluoton

Metso Oyj:n pörssitiedote 12.6.2014 klo 15:30  paikallista aikaa

Metso Oyj on allekirjoittanut uuden 500 miljoonan euron monivaluuttaisen valmiusluottosopimuksen 10 pankin muodostaman syndikaatin kanssa. Uusi luotto korvaa yhtiön nykyisen 500 miljoonan euron järjestelyn ja se on tarkoitettu yhtiön yleisiin rahoitustarpeisiin.  Valmiusluottosopimus on viisivuotinen, mutta sisältää kaksi optiota jatkaa lainaa vuosi kerrallaan pankkien suostumuksella aina seitsemään vuoteen saakka.

Commerzbank, Danske Bank ja Nordea Pankki toimivat luoton koordinaattoreina, pääjärjestäjinä ja -välittäjinä (Coordinating Mandated Lead Arrangers and Bookrunners). Pääjärjestäjinä (Mandated Lead Arrangers) ovat BNP Paribas, Citigroup, Commerzbank, Danske Bank, HSBC Bank, Nordea Pankki, Pohjola Pankki ja Standard Chartered Bank. Muut järjestäjäpankit (Lead Arrangers) ovat Banco Bilbao Vizcaya Argentaria  ja Svenska Handelsbanken.


Metso on johtava teollisuuden prosesseja tehostavien laite- ja palveluratkaisujen toimittaja asiakkailleen kaivos-, maarakennus- sekä öljy- ja kaasualalla. Keskitymme tarjoamaan entistä älykkäämpiä ratkaisuja, jotka edistävät kestävää kehitystä ja kannattavuutta.
Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Metso toimii noin 16 000 ammattilaisen voimin 50 maassa. Expect results.

www.metso.com/fi, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja antaa:

Minna Helppi, rahoitusjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3195

Metso Oyj

Harri Nikunen

talous- ja rahoitusjohtaja

Juha Rouhiainen

sijoittajasuhdejohtaja

jakelu:

Nasdaq OMX Helsinki Oy

Tiedotusvälineet

www.metso.com

Metso Twitterissä