Lehdistötiedote lokakuuta 14, 2015 01.00.00 ip. CET

Metso auttaa Wai Kee Holdings -yhtiötä tuottamaan tasalaatuista mursketta kustannustehokkaasti toimittamalla sille kymmenen liikuteltavaa Lokotrack-murskauslaitosta

Metso auttaa Wai Kee Holdings -yhtiötä tuottamaan tasalaatuista mursketta kustannustehokkaasti toimittamalla sille kymmenen liikuteltavaa Lokotrack-murskauslaitosta

Metso Oyj:n lehdistötiedote 14.10.2015 klo 13:00 paikallista aikaa

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMetso auttaa Wai Kee Holdings -yhtiötä tuottamaan tasalaatuista mursketta kustannustehokkaasti toimittamalla kymmenen liikuteltavaa Lokotrack-murskauslaitosta sekä neljä CW-sarjan pyöräalustaista kuljetinta sen Lam Tai -louhokselle Hongkongiin. Yhtiö pystyy laitteilla murskaamaan kiveä vaativissa ja vaihtelevissa kiviolosuhteissa.

Vaaditun kapasiteetin saavuttamiseksi louhoksella Metson ratkaisu koostuu kahdesta murskaus- ja seulontalaitoksesta, joista molemmat sisältää viisi Lokotrack-yksikköä: yhdestä LT120-leukamurskaimesta, kahdesta LT300HP-kartiomurskaimesta, kahdesta ST4.8-mobiiliseulasta kuin myös kahdesta mobiilikuljettimesta. Molemmat laitokset tuottavat samaa lopputuotetta.

"Asiakkaana olemme kiinnostuneita lopputuotteesta: niiden muoto, määrä ja tuotantokustannukset ovat meille avainasemassa. Jotta saavuttaisimme parhaan mahdollisen lopputuloksen, Metso tarjosi meille pelkkien koneiden sijaan kokonaisratkaisun. Metson asiantuntijoiden prosessiosaamisen ansiosta löysimme sopivan ratkaisun tasalaatuisen kivimurskeen tuottamiseen", sanoo Wai Kee Holdings -yhtiön hallituksen varapuheenjohtaja Derek Zen.

Koko kompakti murskaus- ja seulontaprosessi on räätälöity asiakkaan tarpeiden mukaan tuottamaan mursketta neljässä eri raekoossa. Metson Lokotrack-yksiköt ovat käytössä 10-12 tuntia vuorokaudessa ja murskaavat 1,5 miljoonaa tonnia kiveä vuodessa.

Kustannustehokas ratkaisu

Suurin osa murskeesta käytetään Wai Keen omilla betonitehtailla."Hyvälaatuinen murske vähentää betoninvalmistuksessa tarvittavien lisäaineiden määrää, mikä säästää kustannuksia merkittävästi. Metson mobiiliratkaisu oli meille selkeä valinta. Investointina laitteet maksavat vähemmän kuin kiinteä murskauslaitos, ovat nopeammin asennettavissa ja helpommin siirrettävissä paikasta toiseen. Tässä projektissa ajansäästö merkitsee meille rahansäästöä. Halusimme toimintaamme lisäarvoa tuovan teknologiapartnerin, joka voisi tuottaa korkeatasoisia tuloksia ja auttaa meitä saavuttamaan korkeatasoisia tuloksia ja auttaa meitä pysymään vaativassa aikataulussa. Metso ymmärsi huolenaiheemme ja tarjosi meille räätälöidyn ratkaisun", Derek Zen lisää.

Asiakkaan lähellä toimiminen johtaa hyviin tuloksiin

Metson tuotepäällikkö Jarmo Vuorenpään mukaan ratkaisu syntyi läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pohjautui Metson vahvaan prosessiosaamiseen. "Pystyimme muokkaamaan ratkaisumme täsmälleen asiakkaan tarpeiden mukaiseksi ja tarjoamaan sekä kustannustehokkaan että ympäristön kannalta kestävämmän ratkaisun", hän sanoo.

"Asiantuntijatiimimme oli tiiviisti asiakkaan tavoitettavissa kaikissa projektin vaiheissa. Läheinen yhteistyö asiakkaan kanssa ja nopea vaste sekä toimitusaika olivat keskeisessä roolissa projektissa, kuvailee Suhen Agarwal, Metson Oseanian alueen murskaus- ja seulontalaitteista vastaava johtaja.

Tilaus sisältyy Metson vuoden 2015 toisen neljänneksen tilauksiin. Tilauksen arvoa ei julkisteta. Toimitukset ajoittuvat kuluvalle syksylle.

Tietoja Wai Kee Holding Limited -yhtiöstä

Vuonna 1970 perustettu hongkongilainen Wai Kee Holdings Limited on vakiinnuttanut asemansa rakentamisen ja infrastruktuurin aloilla. Se toimii tulliteillä, kiinteistöalalla sekä rakennus-, rakennusmateriaali- ja louhosteollisuudessa. Yhtiö on listattu Hongkongin pörssissä, ja sen liikevaihto on noin 500 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria vuodessa.

Metso on maailman johtava kaivos- ja kivenmurskausalan sekä virtauksensäätö-liiketoiminnan teollisuusyritys. Tietotaitomme, asiantuntijamme ja edistykselliset ratkaisumme tuovat kestävää tehokkuuden ja kannattavuuden parannusta asiakkaidemme liiketoimintoihin.

Turvallisuus on meille ykkösasia. Tuotevalikoimamme koostuu kaivos- ja maarakennusalan laitteista ja järjestelmistä sekä teollisuusventtiileistä ja venttiiliohjaimista. Ratkaisumme perustuvat vuosikymmenien kuluessa kertyneeseen prosessiosaamiseen ja mittavaan palveluvalikoimaan. Niitä tukevat maailmanlaajuinen, yli 90 huoltokeskuksen verkostomme, tuhannet palveluammattilaisemme ja laaja logistiikkaverkostomme.

Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2014 Metson liikevaihto oli 3,7 miljardia euroa.  Metso palvelee asiakkaitaan noin 13 000 ammattilaisen voimin yli 50 maassa. Expect results.

www.metso.com/fi, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:

Timo Nakari, johtaja, mobiililaitteet, Minerals, Metso, puh. 020 484 4782, sähköpostitse: timo.nakari@metso.com

Jarmo Vuorenpää, tuotepäällikkö, murskaus- ja seulontalaitteet, Minerals, Metso, puh: 040 756 1088, sähköpostitse: jarmo.vuorenpaa@metso.com

Anne Rantanen, johtaja, Viestintä, Metso Oyj, puh. 020 484 2253, sähköpostitse: anne.rantanen@metso.com

Esitteet
Nimi
Lokotrack LT300HP Lataa
Lokotrack LT120 Lataa

Metso Twitterissä