Lehdistötiedote lokakuuta 2, 2015 01.00.00 ip. CET

Metson uusi teknologiakeskus Perun Arequipassa on avattu palvelemaan asiakkaita Etelä-Amerikan alueella

Metson uusi teknologiakeskus Perun Arequipassa on avattu palvelemaan asiakkaita Etelä-Amerikan alueella

Metso Oyj:n lehdistötiedote 2.10.2015 klo 13:00 paikallista aikaa

Metso on avannut jälleen uuden teknologiakeskuksen Perun Arequipaan palvelemaan asiakkaita latinalaisessa Amerikassa. Arequipan teknologiakeskus on jo täydessä toimintavalmiudessa ja tarjoaa palveluja asiakkaillemme kaivos-, kivenmurskaus- sekä prosessiteollisuudessa. Arequipan yksikkö työllistää yli 70 asiantuntijaa.

-Arequipan teknologiakeskuksen myötä toimitusajat asiakkaillemme alueella lyhenevät ja testauskustannukset osin laskevat. Uusi teknologiakeskus täydentää Metson paikallista tarjoomaa asiakkaillemme alueella, sanoo Roberto Valle, johtaja, teknologia, Peru, Performance Services -liiketoimintalinja, Metso.

Metsolla on maailmanlaajuisesti lähes 50 huolto- ja teknologiakeskusta kaivos - ja kivenmurskausteollisuuden asiakkaille. Viimeisimmät tulokkaat Metson huoltokeskusten ketjuun ennen Arequipan teknologiakeskusta ovat huoltokeskukset Arizonan osavaltiossa Yhdysvalloissa ja Meksikossa. Metso on myöhemmin tänä vuonna avaamassa uuden huoltokeskuksen Labrador Cityyn Kanadassa.

Metso on maailman johtava kaivos- ja kivenmurskausalan sekä virtauksensäätö-liiketoiminnan teollisuusyritys. Tietotaitomme, asiantuntijamme ja edistykselliset ratkaisumme tuovat kestävää tehokkuuden ja kannattavuuden parannusta asiakkaidemme liiketoimintoihin.

Turvallisuus on meille ykkösasia. Tuotevalikoimamme koostuu kaivos- ja maarakennusalan laitteista ja järjestelmistä sekä teollisuusventtiileistä ja venttiiliohjaimista. Ratkaisumme perustuvat vuosikymmenien kuluessa kertyneeseen prosessiosaamiseen ja mittavaan palveluvalikoimaan. Niitä tukevat maailmanlaajuinen, yli 90 huoltokeskuksen verkostomme, tuhannet palveluammattilaisemme ja laaja logistiikkaverkostomme.

Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2014 Metson liikevaihto oli 3,7 miljardia euroa.  Metso palvelee asiakkaitaan noin 13 000 ammattilaisen voimin yli 50 maassa. Expect results.

www.metso.com/fi, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:

Roberto Valle, johtaja, teknologia, Peru, Performance Services -liiketoimintalinja, Metso, puh. +51 (1) 313 4366; sähköposti: roberto.valle@metso.com (englanniksi)

Anne Rantanen, johtaja, Viestintä, Metso Oyj, puh. 020 484 2253, sähköposti: anne.rantanen@metso.com

Metso Twitterissä