Lehdistötiedote marraskuuta 18, 2015 03.00.00 ip. CET

Helena Marjaranta nimitetty Metson viestintäjohtajaksi

Helena Marjaranta nimitetty Metson viestintäjohtajaksi

Metso Oyj:n lehdistötiedote 18.11.2015 klo 15:00 paikallista aikaa

Helena Marjaranta (FM), on nimitetty Metso Oyj:n viestintäjohtajaksi 1.12.2015 alkaen. Hän työskentelee Helsingistä käsin. Helenan vastuualueeseen kuuluvat sisäinen ja ulkoinen viestintä. Tehtävässään hän raportoi Metson Customer and Marketing Operations -toiminnon johtaja Urs Pennaselle.

Helena Marjaranta siirtyy Metsolle Liikennevirastosta, jossa hän on toiminut viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtajana vuodesta 2013 lähtien. Sitä ennen hän työskenteli Vaisala Oyj:n viestintä- ja yritysvastuujohtajana sekä Suomesta että Yhdysvalloista käsin. Ennen siirtymistään Vaisalaan hän toimi Nokia Siemens Networksin Radio Access -liiketoiminnan viestinnästä vastaavana johtajana sekä viestintäpäällikkönä Nokia Oyj:ssä.

"Tehokas viestintä ja tarinankerronta ovat olennainen osa strategiamme toteutusta. Olen iloinen saadessani toivottaa Helenan tervetulleeksi Metsoon. Hänen vankka kokemuksensa kansainvälisistä teknologiaympäristöistä ja vaativista viestintätehtävistä tuovat varmasti voimakasta päämäärätietoisuutta ja energiaa tähän osaan toimintaamme", sanoo Metson Customer and Marketing Operations -toiminnon johtaja Urs Pennanen.

Metso on maailman johtava kaivos- ja kivenmurskausalan sekä virtauksensäätö-liiketoiminnan teollisuusyritys. Tietotaitomme, asiantuntijamme ja edistykselliset ratkaisumme tuovat kestävää tehokkuuden ja kannattavuuden parannusta asiakkaidemme liiketoimintoihin.

Turvallisuus on meille ykkösasia. Tuotevalikoimamme koostuu kaivos- ja maarakennusalan laitteista ja järjestelmistä sekä teollisuusventtiileistä ja venttiiliohjaimista. Ratkaisumme perustuvat vuosikymmenien kuluessa kertyneeseen prosessiosaamiseen ja mittavaan palveluvalikoimaan. Niitä tukevat maailmanlaajuinen, yli 90 huoltokeskuksen verkostomme, tuhannet palveluammattilaisemme ja laaja logistiikkaverkostomme.

Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2014 Metson liikevaihto oli 3,7 miljardia euroa.  Metso palvelee asiakkaitaan noin 13 000 ammattilaisen voimin yli 50 maassa. Expect results.

www.metso.com/fi, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:

Anne Rantanen, johtaja, Viestintä, Metso Oyj, puh. 020 484 2253, sähköposti: anne.rantanen@metso.com

Metso Twitterissä