Lehdistötiedote marraskuuta 30, 2015 01.00.00 ip. CET

Metso toimittaa Saburkhan Technologies -yhtiölle kontissa kuljetettavan kustannustehokkaan ja nopeasti asennettavan murskaus- ja seulontalaitoksen Kazakstaniin

Metso toimittaa Saburkhan Technologies -yhtiölle kontissa kuljetettavan kustannustehokkaan ja nopeasti asennettavan murskaus- ja seulontalaitoksen Kazakstaniin

Metso Oyj:n lehdistötiedote 30.11.2015 klo 13:00 paikallista aikaa

Metso toimittaa siirrettävän Metso NW220GPD(TM) -murskaus- ja seulontalaitoksen Saburkhan Technologies -yhtiölle Aktasiin Saranin kaupunkiin Kazakstanissa.

Toimitus on yksi ensimmäisistä kontissa kuljetettavista pyöräalustaisista murskauslaitoksista. Metso NW220GPD(TM) -vaunulaitos voidaan purkaa ja pakata tavallisiin merikontteihin, mikä helpottaa ja nopeuttaa kuljetusta sekä lisää kuljetuksen kustannustehokkuutta.

"Etsimme edullista ja käyttäjäystävällistä ratkaisua, joka myös tehostaisi toimintaamme. Siirrettävä Metso NW220GPD(TM) -murskaus- ja seulontalaitos oli meille oikea ratkaisu", sanoo Saburkhan Technologies -yhtiön tekninen johtaja Berkut Mainin.

Tilaus sisältyy Metson vuoden 2015 viimeisen neljänneksen saatuihin tilauksiin.  Tilauksen arvoa ei julkisteta. Toimitus ajoittuu vuoden 2016 tammikuulle.

Tietoja uudesta Metso NW -sarjasta

Metso NW -sarjan mullistavien murskaus- ja seulontalaitosten avulla asiakkaat pystyvät parantamaan kannattavuutta jopa kaikkein haastavimmilla murskauspaikoilla ja siirtymään seuraavaan paikkaan helpommin kuin koskaan.

Metso NW106(TM)-leukamurskainlaitoksen isolla, kaksi seulontakaltevuutta tarjoavalla vinoseulalla varustetun NW220GPD(TM) -kartiomurskainlaitoksen yhdistelmä on optimoitu siirrettäväksi toistuvasti paikasta toiseen. Sen hydraulisesti säädettävät tukijalat, syöttösuppilon sivulaitojen ja seulan nosto helpottavat asennusta ja purkamista, kun murskauspaikka vaihtuu. Myös Metson kuljettimet on suunniteltu helposti ja nopeasti asennettavaksi. Siirrettävän laitoksen käyttö on turvallista ja helppoa, ja laitosta voidaan huoltaa murskauspaikalla.

Metso NW -sarjan vaunulaitokset ovat markkinoiden ensimmäiset ja ainoat pyöräalustaiset murskauslaitokset, jotka mahtuvat tavalliseen 12-metriseen konttiin, eli ne voidaan laivata nopeasti ja kuljettaa kustannustehokkaasti meritse tai rautateitse. Uusi innovatiivinen ratkaisu lyhentää merikuljetuksiin kuluvaa aikaa ja alentaa niiden kustannuksia.

"Metson tavoitteena on tarjota asiakkailleen kustannustehokkaita ratkaisuja laadusta tinkimättä.  Metso NW -sarjan murskaus- ja seulontalaitos tarjoaa Metson tunnettua laatua ja turvallisuutta edullisesti asiakkaillemme ympäri maailmaa. Kaikki asiakkaamme - olipa kyseessä siirrettävien laitostensa paikkaa usein vaihtava urakoitsija tai nopeaa ja helppoa asennusta arvostava louhoksen omistaja - hyötyvät Metson nopeasti siirrettävistä ratkaisuista", sanoo Metson siirrettävistä laitoksista vastaava globaali tuotepäällikkö Eric Lavieville.

Yli 50 vuotta sitten perustettu Saburkhan Technologies -yhtiö on yksi Kazakstanin suurimmista rauta- ja ferromangaanirikasteen tuottajista. Yhtiö osallistuu muun muassa Karagandan alueella toteutettavaan taloudellisen ja sosiaalisen kasvun projektiin, jossa jalostetaan kiinteää mineraalijätettä.

Metso on maailman johtava kaivos- ja kivenmurskausalan sekä virtauksensäätö-liiketoiminnan teollisuusyritys. Tietotaitomme, asiantuntijamme ja edistykselliset ratkaisumme tuovat kestävää tehokkuuden ja kannattavuuden parannusta asiakkaidemme liiketoimintoihin.

Turvallisuus on meille ykkösasia. Tuotevalikoimamme koostuu kaivos- ja maarakennusalan laitteista ja järjestelmistä sekä teollisuusventtiileistä ja venttiiliohjaimista. Ratkaisumme perustuvat vuosikymmenien kuluessa kertyneeseen prosessiosaamiseen ja mittavaan palveluvalikoimaan. Niitä tukevat maailmanlaajuinen, yli 90 huoltokeskuksen verkostomme, tuhannet palveluammattilaisemme ja laaja logistiikkaverkostomme.

Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2014 Metson liikevaihto oli 3,7 miljardia euroa.  Metso palvelee asiakkaitaan noin 13 000 ammattilaisen voimin yli 50 maassa. Expect results.

www.metso.com/fi, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:
Eric Lavieville, globaali tuotepäällikkö, siirrettävät laitokset, Metso, puh. 040 587 2298, sähköposti: eric.lavieville@metso.com

Anne Rantanen, johtaja, Viestintä, Metso Oyj, puh. 020 484 2253, sähköposti: anne.rantanen@metso.com

Metso Twitterissä