Lehdistötiedote huhtikuuta 7, 2015 03.00.00 ip. CET

Metson uusi verkkosivusto tarjoaa ainutlaatuisen alustan tiedon jakamiseen

Metson uusi verkkosivusto tarjoaa ainutlaatuisen alustan tiedon jakamiseen

Metso Oyj:n lehdistötiedote 7.4.2015 klo 15:00 paikallista aikaa

Uusi metso.com -verkkosivusto tarjoaa Metson asiakkaille uuden tavan löytää ratkaisuja liiketoimintansa tarpeisiin.

Metso on uudistanut globaalin verkkosivustonsa. Sivuston kokonaan uudistettu sisältö on kohdennettu yhtiön asiakasteollisuuksille eli kaivos-, kivenmurskaus-, öljy- ja kaasuteollisuuksille sekä muutamille muille prosessiteollisuuden aloille. Uudistetun sivuston myötä myös sijoittajille suunnattu tieto yhtiöstä on helpommin saavutettavissa kuin koskaan aikaisemmin sekä englanniksi että suomeksi. Suomalaisia asiakkaita varten löytyy keskeinen liiketoimintaan liittyvä tieto myös suomeksi.

"Olemme hyvin innostuneita uudesta verkkosivustostamme. Olemme laittaneet sisältökonseptin kokonaan uusiksi, ja lopputuloksena on syntynyt dynaaminen maailmanluokan sivusto, joka keskittyy asiakkaillemme ja muille avainsidosryhmillemme tärkeisiin asioihin. Sivustoa on helppo käyttää ja se tarjoaa runsaasti mielenkiintoista sisältöä. Sivusto myös ilmentää toimintatapaamme, eli miten jakamalla kokemuksia asiakkaidemme kanssa ja oppimalla toisiltamme pääsemme tavoiteltuihin tuloksiin. Muutumme hyvää vauhtia fokusoituneemmaksi ja markkinalähtöisemmäksi yritykseksi", selvittää Metson Marketing and Customer Operations -toiminnon johtaja Urs Pennanen.

"Asiakkailtamme saadulla palauteella oli merkittävä rooli uuden sivuston rakentamisessa. Kiitos kuuluu myös muutamille innostuneille asiakkaille, jotka testasivat sivuston designia ja toiminnallisuuksia. Olemme osoittaneet, millaisia tuloksia metsolaiset voivat saavuttaa yhdistämällä luovuutensa, päättäväisyytensä ja kuuntelemalla asiakkaitamme. Uudella globaalilla sivustolla tarjoamme 24/7 tavoitettavuuden kaivosalan, mineraalienkäsittelyn, öljy- ja kaasuteollisuuden asiakastarinoihin, videoihin ja tuotekuviin sekä kehittyneempään hakuun sekä kaikenkaikkiaan raikkaampaan ilmeeseen sivustolla, kertoo Metson Metson Marketing Channels Development -toiminnon johtaja Richard Farkas.

Metson verkkosivusto

  • 1 000 uudistettua sivua
  • Palveluja, ratkaisuja, tuotepaketteja kaikille keskeisille teollisuudenaloillemme
  • Paikallisten verkkosivustojen uudistustyö portugaliksi, espanjaksi, kiinaksi, ranskaksi ja japaniksi jatkuu

Tutustu

Lue lisää Metson tarjonnasta mineraalienkäsittelyn kaikkiin vaiheisiin ja virtauksensäätöön, www.metso.com

Metso on maailman johtava kaivos- ja kivenmurskausalan sekä virtauksensäätö-liiketoiminnan teollisuusyritys. Tietotaitomme, asiantuntijamme ja edistykselliset ratkaisumme tuovat kestävää tehokkuuden ja kannattavuuden parannusta asiakkaidemme liiketoimintoihin.

Turvallisuus on meille ykkösasia. Tuotevalikoimamme koostuu kaivos- ja maarakennusalan laitteista ja järjestelmistä sekä teollisuusventtiileistä ja venttiiliohjaimista. Ratkaisumme perustuvat vuosikymmenien kuluessa kertyneeseen prosessiosaamiseen ja mittavaan palveluvalikoimaan. Niitä tukevat maailmanlaajuinen, yli 90 huoltokeskuksen verkostomme, tuhannet palveluammattilaisemme ja laaja logistiikkaverkostomme.

Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2014 Metson liikevaihto oli 3,7 miljardia euroa.  Metso palvelee asiakkaitaan noin 14 000 ammattilaisen voimin yli 50 maassa. Expect results

www.metso.com/fi, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:
Richard Farkas, johtaja, Marketing Channels Development, Metso Oyj, puh. 020 484 2285, sähköposti: richard.farkas@metso.com

Jussi Ollila, viestintäjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3212,  sähköposti: jussi.ollila@metso.com

Metso Twitterissä