Lehdistötiedote toukokuuta 20, 2015 12.00.00 ip. CET

Metson jauhintarjonta laajenee myllypumppuihin

Metson jauhintarjonta laajenee myllypumppuihin

Metson lehdistötiedote EuroMining-messuilla 20.5. 2015 klo 12:00

Metson tuotevalikoima kaivosten jauhintarjonnassa laajenee myllypumppuihin. EuroMining-näyttelyssä Tampereella ensiesittelynsä saavia myllypumppuja käytetään malmilietteen tyhjentämiseen jauhinmyllyistä. Metson tarjonnassa on kuusi erikokoista myllypumppua, joista kaikista on tarjolla metalli- ja kumivuoratut versiot.

Myllypumput täydentävät Metson tuotetarjonnan jauhatukseen markkinoiden kattavimmaksi. Jo aiemmin Metso on maailmanlaajuisesti markkinajohtaja vaaka- ja pystymyllyjen toimittajana. Yhtiö tarjoaa myös monipuolisen myllyvuorausvalikoiman, jonka lisäksi tarjonta laajeni viime vuonna myllykuuliin ja -tankoihin.

-Erilaisten malmilietteiden tyhjennys jauhinmyllyistä on kaivospumpuille yksi vaativimmista käyttökohteista, jossa käyttövarmuus ja kestävyys ovat ensisijaisen tärkeitä ominaisuuksia, kertoo Metson pumppumyynnin asiantuntija Suvi Kuivalainen.

-Olemme kehittäneet teknologisella osaamisellamme jauhatuspiirin myllypumpun, jolla on pitkä käyttöikä. Metson valikoima käsittää kaikki keskeiset jauhinmyllykoot. Eri vuorausvaihtoehdoilla voidaan varmistaa paras tuottavuus ja pitkät huoltovälit, Kuivalainen lisää.

Metson MDM- ja MDR-sarjojen myllypumput voidaan asentaa jauhinmyllyihin, joiden purkuaukon koko on 300-550 mm. Vankkatekoisten pumput painavat koosta riippuen 4845-18 130 kiloa.

Kuvateksti: Metson myllypumput on suunniteltu siirtämään jauhinmyllyistä tuleva malmiliete edelleen prosessoitavaksi tehokkaalla ja taloudellisella tavalla. 

Kattavaa palvelua kaivoksille

Metso esittelee EuroMining-messuilla kattavaa tuote- ja palveluvalikoimaansa kaivoksille. Esillä on ainutlaatuisen laaja tuotepaletti: työturvallisuutta parantavista kaivosdumpperien lavavuorauksista uuteen puomi-rikotusvasaraydistelmään, jauhatus- ja lietteenkäsittelyratkaisuihin, virtauksensäädön venttiileihin sekä mineraalien prosessointilaitteisiin.

Huollon osalta esillä on Metson monipuolinen tarjonta ammattitaitoisista murskainvaihdosurakoista monivuotisiin elinkaaripalveluihin.

Metso on maailman johtava kaivos- ja kivenmurskausalan sekä virtauksensäätö-liiketoiminnan teollisuusyritys. Tietotaitomme, asiantuntijamme ja edistykselliset ratkaisumme tuovat kestävää tehokkuuden ja kannattavuuden parannusta asiakkaidemme liiketoimintoihin.

Turvallisuus on meille ykkösasia. Tuotevalikoimamme koostuu kaivos- ja maarakennusalan laitteista ja järjestelmistä sekä teollisuusventtiileistä ja venttiiliohjaimista. Ratkaisumme perustuvat vuosikymmenien kuluessa kertyneeseen prosessiosaamiseen ja mittavaan palveluvalikoimaan. Niitä tukevat maailmanlaajuinen, yli 90 huoltokeskuksen verkostomme, tuhannet palveluammattilaisemme ja laaja logistiikkaverkostomme.

Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2014 Metson liikevaihto oli 3,7 miljardia euroa.  Metso palvelee asiakkaitaan noin 14 000 ammattilaisen voimin yli 50 maassa. Expect results.

www.metso.com/fi, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:
Suvi Kuivalainen, Pumppumyynnin asiantuntija, Metso, puhelin 050 317 0493, sähköposti suvi.kuivalainen@metso.com

Esitteet
Nimi
Metson myllypumppu Lataa

Metso in Twitter