Lehdistötiedote heinäkuuta 13, 2015 10.00.00 ap. CET

Kolumbialainen louhos tuottaa 114% enemmän mursketta Metson Nordberg GP220 karamurskaimella

Metso Oyj:n lehdistötiedote 13.7.2015 klo 10:00 paikallista aikaa.

Metson vahva tietotaito ja teknologiaosaaminen tukevat kiviainesalan kehitystä Etelä-Amerikassa.

Metso’s Nordberg® GP220™ cone crusher

Ensimmäinen Etelä-Amerikkaan toimitettu Nordberg® GP220(TM) karamurskain on otettu käyttöön ja tuottaa hyviä tuloksia Arenas y Gravas La Fontana -soravalmistajalla Kolumbiassa. Uusi murskain on kasvattamassa yrityksen kuukausittaista tuotantoa 114 prosentilla. Laite on suunniteltu tiukimpien laatuvaatimusten mukaan, mikä tekee siitä luokkansa parhaan ja mahdollistaa tuottavuuden kasvun ympäristömääräyksiä kunnioittaen. Uuden murskaimen ohella Metso toimitti La Fontanalle kaksi esiseulaa, Nordberg® CVB 1540-1P:n ja Nordberg® CVB 2050-3:n.

"GP220 auttaa meitä kasvattamaan kuukausittaista tuotantoamme 14 000 tonnista 30 000 tonniin. Tällä hetkellä sen suorituskyky on jo ylittänyt odotuksemme, ja nämä tulokset todistavat, miksi päädyimme Metsoon. Tunnemme merkin ja tuotteiden laadun, ja Metson tarjoaman palvelun tason. Metso on ykkösvalintamme", sanoo Anderson Salinas, Arenas y Gravas La Fontanan pääjohtaja.

Uusi murskain tarjoaa asiakkaalle etuja useista syistä. Koneessa korkea suorituskyky yhdistyy käytön joustavuuteen, ja sen laadukkaat komponentit takaavat parhaan mahdollisen käytettävyysajan. Lisäksi GP220:n matala, vain 200 kW:n energiankulutus tekee sen kapasiteetista 20-30 prosenttia vastaavan kokoluokan murskaimia suuremman. Painoa koneella on 10 500 kiloa, ja syötteen enimmäiskoko on +200 mm.

"Kolumbia on aina ollut edelläkävijä uusimman murskausteknologian omaksumisessa, eikä Arenas y Gravas La Fontana ole poikkeus. Yhdessä CVB1540-1P- ja CVB2050-3-seulojen kanssa GP220:n käyttöönotto on virstanpylväs maailmanluokan teknologian tuomisessa kiviaineksen tuotantoon", Metson jälleenmyynnistä Tyynenmeren rantavaltioissa vastaava päällikkö Diego Alejandro Pulido sanoo.

Arenas y Gravas La Fontanan tuotantolaitos sijaitsee maaseudulla Garagoassa Boyacán maakunnassa Kolumbiassa. Yritys valmistaa ja myy kiviainesta. Tällä hetkellä sen merkittävin asiakas on seudun merkittävimpiin sementin ja betonin valmistajiin lukeutuva Cemex.

Metso on maailman johtava kaivos- ja kivenmurskausalan sekä virtauksensäätö-liiketoiminnan teollisuusyritys. Tietotaitomme, asiantuntijamme ja edistykselliset ratkaisumme tuovat kestävää tehokkuuden ja kannattavuuden parannusta asiakkaidemme liiketoimintoihin. 

Turvallisuus on meille ykkösasia. Tuotevalikoimamme koostuu kaivos- ja maarakennusalan laitteista ja järjestelmistä sekä teollisuusventtiileistä ja venttiiliohjaimista. Ratkaisumme perustuvat vuosikymmenien kuluessa kertyneeseen prosessiosaamiseen ja mittavaan palveluvalikoimaan. Niitä tukevat maailmanlaajuinen, yli 90 huoltokeskuksen verkostomme, tuhannet palveluammattilaisemme ja laaja logistiikkaverkostomme. 

Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2014 Metson liikevaihto oli 3,7 miljardia euroa.  Metso palvelee asiakkaitaan noin 14 000 ammattilaisen voimin yli 50 maassa. Expect results.

www.metso.com/fi, www.twitter.com/metsogroup


Lisätietoja:

Diego Alejandro Pulido, jälleenmyyntipäällikkö, Tyynenmeren rantavaltiot, Murskaus ja seulontatuotteet, Metso       
puh. +57 317 3660625; sähköposti: diego.pulido(at)metso.com

Jussi Ollila, viestintäjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3212, sähköposti: jussi.ollila(at)metso.com

Esitteet
Nimi
Metson Nordberg® GP220™ karamurskain Lataa

Metso Twitterissä