Lehdistötiedote heinäkuuta 9, 2015 10.15.00 ap. CET
Share to Facebook Share to Twitter Share to Twitter More...

Metso julkistaa tammi-kesäkuun 2015 osavuosikatsauksensa 23.7.2015

Metso julkistaa tammi-kesäkuun 2015 osavuosikatsauksensa 23.7.2015

Metso Oyj:n lehdistötiedote 9.7.2015 klo 13:15 paikallista aikaa

Metson tammi-kesäkuun 2015 osavuosikatsaus julkistetaan torstaina 23.7.2015 noin klo 12.00 Suomen aikaa. Pörssitiedote ja osavuosikatsauksen esitysmateriaalit sekä suomeksi että englanniksi ovat tällöin saatavilla osoitteessa www.metso.com/sijoittajat.

Metso järjestää englanninkielisen audiocast-lähetyksen tuloksen julkistuspäivänä 23.7. klo 15:00 ja sitä voin seurata osoitteessa www.metso.com/viimeisimmatraportit. Audiocastin yhteydessä järjestetään puhelinkonferenssi, jonka kautta voi esittää kysymyksiä. Kirjallisia kysymyksiä voi jättää tilaisuuden aikana chat-ikkunan kautta.

Audiocast-lähetyksen tallenne on katsottavissa samassa osoitteessa www.metso.com/viimeisimmatraportit mahdollisimman pian tilaisuuden päättymisen jälkeen ja aukikirjoitettu teksti tilaisuudesta on ladattavissa viimeistään tiistaina 28.7.2015.

Puhelinkonferenssin tiedot

Puhelinkonferenssiin voi osallistua soittamalla viisi minuuttia ennen lähetyksen alkua numeroon 09 6937 9543 ja syöttämällä vahvistuskoodin 5521976.

Metso ei järjestä erillistä tilaisuutta analyytikoille, sijoittajille tai medialle pääkonttorillaan tuloksen julkistuspäivänä. Mahdolliset haastattelu- ja lisätietopyynnöt pyydetään osoittamaan alla mainituille yhteyshenkilöille.

Metso Oyj

Juha Rouhiainen
Sijoittajasuhdejohtaja
Puh: 020 484 3253

Metso on maailman johtava kaivos- ja kivenmurskausalan sekä virtauksensäätö-liiketoiminnan teollisuusyritys. Tietotaitomme, asiantuntijamme ja edistykselliset ratkaisumme tuovat kestävää tehokkuuden ja kannattavuuden parannusta asiakkaidemme liiketoimintoihin.

Turvallisuus on meille ykkösasia. Tuotevalikoimamme koostuu kaivos- ja maarakennusalan laitteista ja järjestelmistä sekä teollisuusventtiileistä ja venttiiliohjaimista. Ratkaisumme perustuvat vuosikymmenien kuluessa kertyneeseen prosessiosaamiseen ja mittavaan palveluvalikoimaan. Niitä tukevat maailmanlaajuinen, yli 90 huoltokeskuksen verkostomme, tuhannet palveluammattilaisemme ja laaja logistiikkaverkostomme.

Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2014 Metson liikevaihto oli 3,7 miljardia euroa.  Metso palvelee asiakkaitaan noin 14 000 ammattilaisen voimin yli 50 maassa. Expect results

www.metso.com/fi, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:

Sijoittajat ja analyytikot: Seija Fabritius, sijoittajasuhdekoordinaattori, Metso Oyj, puh. 020 484 3117

Media: Emilia Peltola, viestintäpäällikkö, Metso Oyj, puh. 020 484 3161

Jaa tämä

Metso Twitterissä