Lehdistötiedote syyskuuta 25, 2015 10.01.43 ap. CET

Metso jatkaa läsnäolonsa vahvistamista lähellä asiakkaita avaamalla uuden huoltokeskuksen Arizonan osavaltioon Yhdysvalloissa

Metso jatkaa läsnäolonsa vahvistamista lähellä asiakkaita avaamalla uuden huoltokeskuksen Arizonan osavaltioon Yhdysvalloissa

Metso Oyj:n lehdistötiedote 25.9.2015 klo 10:00 paikallista aikaa

Metso jatkaa palvelujensa vahvistamista lähellä asiakkaitaan avaamalla uuden huoltokeskuksen Mesaan, Arizonan osavaltioon Yhdysvalloissa. Mesan yksikkö tarjoaa palveluita Metson asiakkaille kaivos- ja kivenmurskaus- sekä prosessiteollisuudessa.

-Mesan huoltokeskuksen avaaminen on jälleen eräs näyttö Metson jatkuvista investoinneista laatuluokaltaan kansainvälisen tason asiantuntijapalveluihin paikallisesti lähellä asiakkaidemme liiketoimintaa. Mesan yksikkö täydentää globaalia eksperttiemme verkostoa, sanoi uuden palvelukeskuksen avannut Metson Palveluliiketoiminnasta vastaava johtaja Perttu Louhiluoto. 

Mesan uusi huoltokeskus tarjoaa asiakkaille näiden koko tuotannon elinkaareen lisäarvoa tuottavia ja tehokkuutta lisääviä toimintakustannuksia alentavia palveluja. Huoltokeskus tarjoaa kenttähuoltoa, korjauspalveluita, vara- ja kulutusosia sekä elinkaaripalveluita. Mesan yksikössä työskentelee noin 60 asiantuntijaa ja huoltokeskuksen avajaisia vietettiin18.9.2015.

-Mesan huoltokeskus on sijoitettu strategisesti Arizonan osavaltioon, jotta voimme palvella paikallisesti kasvavaa kaivos- ja kivenmurskausalan asiakaskuntaamme Yhdysvaltojen lounaisosassa ja Meksikossa, kertoo Metson Yhdysvaltojen ja Kanadan kaivosliiketoiminnasta vastaava johtaja Terry Wilkins.

Metsolla on maailmanlaajuisesti lähes 50 huoltokeskusta kaivos - ja kivenmurskausteollisuuden asiakkaille. Viimeisimmät tulokkaat Metson huoltokeskusten ketjuun ennen Mesan yksikköä ovat vuonna 2014 avatut huoltokeskukset Perussa ja Meksikossa.

Metso on maailman johtava kaivos- ja kivenmurskausalan sekä virtauksensäätö-liiketoiminnan teollisuusyritys. Tietotaitomme, asiantuntijamme ja edistykselliset ratkaisumme tuovat kestävää tehokkuuden ja kannattavuuden parannusta asiakkaidemme liiketoimintoihin.

Turvallisuus on meille ykkösasia. Tuotevalikoimamme koostuu kaivos- ja maarakennusalan laitteista ja järjestelmistä sekä teollisuusventtiileistä ja venttiiliohjaimista. Ratkaisumme perustuvat vuosikymmenien kuluessa kertyneeseen prosessiosaamiseen ja mittavaan palveluvalikoimaan. Niitä tukevat maailmanlaajuinen, yli 90 huoltokeskuksen verkostomme, tuhannet palveluammattilaisemme ja laaja logistiikkaverkostomme.

Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2014 Metson liikevaihto oli 3,7 miljardia euroa.  Metso palvelee asiakkaitaan noin 14 000 ammattilaisen voimin yli 50 maassa. Expect results.

www.metso.com/fi, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:
Terry Wilkins, USA:n ja Kanadan kaivosliiketoiminnasta vastaava johtaja, Minerals, Metso, puh. +1 262 717 7901, sähköposti: terry.wilkins@metso.com

Jussi Ollila, viestintäjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3212, sähköposti: jussi.ollila@metso.com

Metso Twitterissä