Lehdistötiedote syyskuuta 21, 2015 01.00.00 ip. CET

Metson luottoluokittajana jatkossa Standard & Poor's

Metson luottoluokittajana jatkossa Standard & Poor's

Metso Oyj:n lehdistötiedote 21.9.2015 klo 13:00 paikallista aikaa

Osana kustannussäästötavoitettaan Metso on arvioinut, että sille riittää luottoluokitus yhdeltä palveluntarjoajalta. Nykyisten palveluntarjoajien luottoluokituspalvelut arvioitiin ja kilpailutettiin.  Arvioinnin tuloksena Metso on päättänyt lopettaa luottoluokitusyhteistyönsä Moody's Investors Servicen kanssa, ja jatkaa yhteistyötä Standard & Poor's Rating Servicesin kanssa. Moody'sin sopimuksen irtisanominen astuu voimaan tänään. Mikäli Moody's jatkaa Metson olemassa olevien joukkovelkakirjojen luokittamista, perustuu arviointi vain julkisesti saatavilla olevaan tietoon.

Metso on maailman johtava kaivos- ja kivenmurskausalan sekä virtauksensäätö-liiketoiminnan teollisuusyritys. Tietotaitomme, asiantuntijamme ja edistykselliset ratkaisumme tuovat kestävää tehokkuuden ja kannattavuuden parannusta asiakkaidemme liiketoimintoihin.

Turvallisuus on meille ykkösasia. Tuotevalikoimamme koostuu kaivos- ja maarakennusalan laitteista ja järjestelmistä sekä teollisuusventtiileistä ja venttiiliohjaimista. Ratkaisumme perustuvat vuosikymmenien kuluessa kertyneeseen prosessiosaamiseen ja mittavaan palveluvalikoimaan. Niitä tukevat maailmanlaajuinen, yli 90 huoltokeskuksen verkostomme, tuhannet palveluammattilaisemme ja laaja logistiikkaverkostomme.

Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2014 Metson liikevaihto oli 3,7 miljardia euroa.  Metso palvelee asiakkaitaan noin 14 000 ammattilaisen voimin yli 50 maassa. Expect results.

www.metso.com/fi, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:
Minna Helppi, rahoitusjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3195, sähköposti: minna.helppi@metso.com

Jussi Ollila, viestintäjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3212, sähköposti: jussi.ollila@metso.com

Metso Twitterissä