Lehdistötiedote tammikuuta 20, 2016 03.52.08 ip. CET

Metso tuo markkinoille uudet elinkaaripalvelut kiviainesteollisuudelle Bauma 2016 -näyttelyssä

Metson lehdistötiedote tammikuun 20. päivänä 2016

Tavoitteena mahdollisimman tehokas kustannusrakenne asiakkaille, Metso tuo markkinoille uudet elinkaaripalveluita käsittävät ratkaisut, jotka on suunniteltu erityisesti kiviainesteollisuuden tarpeisiin. Uudet palvelut esitellään ensimmäistä kertaa julkisesti Bauma-maanrakennuskonealan messuilla Münchenissä, Saksassa huhtikuun11.-17. päivinä. Elinkaaripalvelut yhdessä Metson laitteiden sekä vara- ja kulutusosien kanssa varmistavat tehokkaimman tuotannon kiviainesten tuotannossa.

"Uudet elinkaaripalvelut kiviainesteollisuudelle on rakennettu niin, että asiakkaiden on helppoa valita niistä juuri heidän liiketoimintaansa parhaiten sopiva ratkaisu. Palvelupaketteihin liittyy uusia tapoja hankkia, huoltaa ja ylläpitää murskauslaitteita," kommentoi Metson Elinkaaripalveluista vastaava johtaja Giuseppe Campanelli.

"Olemme tarjonnee elinkaaripalveluja jo muutamilla markkina-alueilla. Uudet palvelukokonaisuudet on suunniteltu niin, että niistä voidaan valita tarkasti asiakkaan tarpeisiin sopiva osuus. Kaivosteollisuus on jo ottanut vastaavat palvelut hyvin vastaan ja uskomme, että kysyntää löytyy myös kiviainespuolella. Metson elinkaaripalvelut auttavat asiakkaita virtaviivaistamaan toimintaansa ja vähentämään kokonaiskuluja," Giuseppe Campanelli lisää.

Tuotelanseerauksia ja asiantuntijaluentoja

Metso esittelee ulkoalueen messuosastollaan FN1016/3 uudistetun, liikuteltavan iskupalkkilaitoksen, Lokotrack®  LT1213S(TM):n, suositun Lokotrack® LT96(TM)-leukamurskainlaitoksen ja helppohuoltoisen PREMIER ES303(TM) -kolmitasoseulan, uusia kiinteitä laitosratkaisuja, lavavuorauksia ja luotettavia pumppuja.

Näyttelyvieraille on tarjolla päivittäin myös Aggregates Academy -asiantuntijaesityksiä.

"Bauma tarjoaa meille erinomaisen mahdollisuuden esitellä Metson murskaus- ja seulontaratkaisuja tilanteessa, jossa asiakkaamme toimivat kovien muutospaineiden keskellä. Olemme valmiina vastaamaan haasteisiin ja auttamaan asiakkaita alentamaan tuotantokustannuksiaan," sanoo Joachim Höft, Metso Germany GmbH:n myyntijohtaja.  

Lisätietoja tapahtumasta: http://www.metso.com/bauma

Lisätietoja:

Helena Marjaranta, Viestintäjohtaja, Metso, puhelin 020 484 3212, sähköposti helena.marjaranta@metso.com

Joachim Höft, Myyntijohtaja, Metso Germany, sähköposti joachim.hoeft@metso.com

Kuvatekstit (lataa kuvat tiedotteen alla olevasta linkistä):

Metso-Bauma-1: Asiakkaat pystyvät valitsemaan elinkaaripalvelujen tarjonnasta juuri heille sopivan palvelupaketin.

Metso-Bauma-2: Metson PREMIER ES(TM) -sarjan seuloissa voidaan käyttää laajaa seulaverkkovalikoimaa, jolloin taataan käytön monipuolisuus ja yksinkertainen huolto.  

Metso on maailman johtava kaivos- ja kivenmurskausalan sekä virtauksensäätö-liiketoiminnan teollisuusyritys. Tietotaitomme, asiantuntijamme ja edistykselliset ratkaisumme tuovat kestävää tehokkuuden ja kannattavuuden parannusta asiakkaidemme liiketoimintoihin.

Turvallisuus on meille ykkösasia. Tuotevalikoimamme koostuu kaivos- ja maarakennusalan laitteista ja järjestelmistä sekä teollisuusventtiileistä ja venttiiliohjaimista. Ratkaisumme perustuvat vuosikymmenien kuluessa kertyneeseen prosessiosaamiseen ja mittavaan palveluvalikoimaan. Niitä tukevat maailmanlaajuinen, yli 90 huoltokeskuksen verkostomme, tuhannet palveluammattilaisemme ja laaja logistiikkaverkostomme.

Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2014 Metson liikevaihto oli 3,7 miljardia euroa. Metso palvelee asiakkaitaan noin 13 000 ammattilaisen voimin yli 50 maassa. Expect results.

www.metso.com/fi, www.twitter.com/metsogroup

Esitteet
Nimi
Metso-Bauma-1 Lataa
Metso-Bauma-2 Lataa

Metso in Twitter