Lehdistötiedote marraskuuta 1, 2016 10.00.00 ap. CET

Metsolle jälleen hyvä sijoitus CDP:n ilmastonmuutosarvioinnissa

Metsolle jälleen hyvä sijoitus CDP:n ilmastonmuutosarvioinnissa

Metso Oyj:n lehdistötiedote 1.11.2016 klo 10:00 paikallista aikaa

Metso on sijoittunut A- "Leadership" -tasolle CDP:n vuoden 2016 ilmastonmuutosarvioinnissa (arvioinnin mitta-asteikko A-D). Tänä vuonna arvioinnissa oli mukana 5 800 yritystä eri puolilta maailmaa, ja yritysten tulosten keskiarvo arvioinnissa oli C.

CDP:n arviointiperusteiden mukaan Leadership-tasolla olevat yhtiöt edustavat parhaita käytäntöjä ympäristönsuojelun edistämisessä. Ne ymmärtävät ilmastonmuutokseen liittyvät riskit ja mahdollisuudet ja ovat ryhtyneet toimenpiteisiin muokatakseen ilmastonmuutoksen hoitamisesta kannattavaa liiketoimintaa.

"Uudistimme Metson kestävän kehityksen strategian aiemmin tänä vuonna. Nyt kaikkiin  uusiin tutkimus- ja tuotekehitysprojekteihimme asetetaan ympäristötehokkuutta ja tuoteturvallisuutta koskevat tavoitteet. Kun nämä projektit päättyvät, kaikki niille asetetut tavoitteet tulee todentaa. CDP:n ilmastonmuutosarviointi osoittaa, että keskitymme oikeisiin asioihin integroidessamme kestävää kehitystä liiketoimintaamme", sanoo Metson kestävästä kehityksestä vastaava johtaja Kaisa Jungman.

CDP (aiemmin Carbon Disclosure Project) on kansainvälinen, voittoa tavoittelematon järjestö. Se tarjoaa yrityksille ja kaupungeille ainoan globaalin järjestelmän, jolla voi mitata, julkaista, hallita ja jakaa tärkeää ympäristöön liittyvää tietoa 827 institutionaalisen sijoittajan kanssa eri puolilla maailmaa. Sijoittajien yhteisvarallisuus on 100 biljoonaa Yhdysvaltain dollaria.

Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Palvelemme kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys-, öljy-, kaasu-, massa-, paperi- ja prosessiteollisuuksia. Autamme asiakkaitamme parantamaan toimintansa tehokkuutta, vähentämään riskejä ja lisäämään kannattavuutta ainutlaatuisen tietotaitomme, kokeneiden asiantuntijoidemme ja innovatiivisten ratkaisujemme avulla. Rakennamme yhdessä uutta, kestävää kasvua.

Tuotevalikoimaamme kuuluu kaivos- ja kivenmurskauslaitteita ja -järjestelmiä sekä teollisuusventtiileitä ja venttiiliohjaimia. Tuemme asiakkaitamme laajalla palveluvalikoimalla sekä maailmanlaajuisella yli 80 palvelukeskuksen ja noin 6 400 palveluammattilaisen verkoston avulla. Metsolle turvallisuus on ykkösasia.

Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto oli noin 2,9 miljardia euroa. Metso työllistää yli 12 000 henkeä yli 50 maassa. Expect results.
www.metso.com/fiwww.twitter.com/metsogroup   

Lisätietoja:
Kaisa Jungman, johtaja, kestävä kehitys, Metso Oyj, puh. 050 492 4058, sähköposti: kaisa.jungman@metso.com
Helena Marjaranta, viestintäjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3212, sähköposti: helena.marjaranta@metso.com

Metso Twitterissä