Lehdistötiedote huhtikuuta 11, 2016 09.32.23 ap. CET

Metso esittelee osaamistaan ja innovatiivisia ratkaisuja kiviainesteollisuudelle Bauma 2016-näyttelyssä

Metso esittelee osaamistaan ja innovatiivisia ratkaisuja kiviainesteollisuudelle Bauma 2016-näyttelyssä

Metso Oyj:n lehdistötiedote 11.4.2016 kello 9:30

Metso esittelee monipuolisia ratkaisujaan kiviainesteollisuudelle Bauma 2016-näyttelyssä, mukana tunnetut, energiatehokkaat Lokotrack®-murskauslaitokset ja uudet huollon elinkaaripalvelut.

"Bauma tarjoaa meille erinomaisen tilaisuuden esitellä Metson toimintamallia, jossa yhdistämme asiantuntemuksemme, osaavan henkilöstön ja ratkaisut auttamaan murskaus- ja seulonta-asiakkaitamme toimimaan turvallisella, kustannustehokkaalla ja kestävän kehityksen periaatteella," kertoo Pekka Pohjoismäki, Euroopan alueen myynnistä vastaava johtaja Metsossa.

Hyvä polttoainetalous ja vähemmän päästöjä  

Metso esittelee alkuperäisestä Lokotrack-laitesarjasta, joka on kehitetty yli 30 vuotta sitten, uudistetun ja monipuolisen LT1213S(TM)-iskupalkkimurskainlaitoksen, jossa on mukana tehokas seula, sekä LT96(TM)-leukamurskainlaitoksen. LT1213S:n uudet ominaisuudet tehostavat murskauksen taloudellisuutta ja takaavat korkean kapasiteetin kaikissa keskikovissa kivilaaduissa ja kierrätysmateriaaleissa. Äskettäin uudistettu paluukuljetin mahdollistaa työskentelyn avoimessa ja suljetussa kierrossa.

"Uudessa Lokotrack LT1213S-mallissa on toteutettu murskaimen suoraveto paremman polttoainetalouden saavuttamiseksi. Isokokoinen, kaksikulmainen seula mahdollistaa myös hienojen lajikkeiden seulonnan korkealla kapasiteetilla," sanoo Jouni Hulttinen, Metson Compact-sarjan Lokotrack-mallien tuotepäällikkö.

"Myös laitteen kuljetus on nyt helpompaa, sillä seula ja kuljettimet voidaan laskea ja kääntää kuljetusasentoon purkamatta. LT1213S:n käyttö on turvallista ja laite tuottaa aiempaa vähemmän päästöjä," hän lisää.

Huollon elinkaaripalveluja myös kiviainesasiakkaille

Metso tuo markkinoille huollon elinkaaripalvelut myös kiviainesasiakkaille, tavoitteena tarjota mahdollisimman kustannustehokas toimintarakenne. Uusi palvelumuoto on tukemassa Metson laitteita sekä vara- ja kulutusosatarjontaa kannattavan toiminnan varmistamiseksi.

"Metson elinkaaripalvelut tarjoavat asiakkaan tarpeen mukaan valittavia, räätälöityjä huoltokokonaisuuksia - laitetarkistuksista kattaviin huolto- ja optimointipalveluihin. Tarjoamme lisäksi myös joustavia rahoitusratkaisuja," kertoo Giuseppe Campanelli, Metson elinkaaripalveluista vastaava johtaja.

Vanhasta laitoksesta lisätehoja uudistamalla

Asiakkaiden toiveiden perusteella Metso on kehittänyt murskaus- ja seulontalaitosten uudistuspalvelut, joiden avulla vanhastakin laitoksesta on saatavilla lisätehoja. 

"Metsolla on kokemus laitosten uudistamisesta yli sadasta eri kohteesta eri puolilla maailmaa. Uudistusten tavoitteena on vähentää seisokkeja, muokata lopputuotteiden tuotanto kysynnän mukaan ja tehostaa laitoksen toimintaa poistamalla tarpeettomat toiminnot," selvittää Metson laitosuudistuksista vastaava johtaja Frédéric Barou.

"Metso toteuttaa vuosittain lukuisia laitosuudistuksia. Tapamme toimia uudistushankkeissa on tutkia ensin prosessin pullonkaulat. Sen perusteella Metso suunnittelee resurssien mukaisen laitosuudistuksen, joka voi sisältää yksittäisen murskaimen tai seulan vaihdoksen tai uuden murskaus- ja seulontalinjan rakentamisen," Barou lisää.

Lisätietoja Bauma-messuista: http://www.metso.com/bauma

Kuvatekstit:

Bauma-Metso-1: Uudistettuun Lokotrack LT1213S -iskupalkkimurskainlaitokseen on lisätty työturvallisuutta ja huoltoa parantavia ominaisuuksia. Lisäksi laite tuottaa aiempaa vähemmän päästöjä.

Bauma-Metso-2: Metson elinkaaripalvelut huollossa sisältävät asiakkaan valittavaksi useita eri palvelutasoja sekä myös rahoitusvaihtoehtoja.

Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Palvelemme kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys-, öljy-, kaasu-, massa-, paperi- ja prosessiteollisuuksia. Autamme asiakkaitamme parantamaan toimintansa tehokkuutta, vähentämään riskejä ja lisäämään kannattavuutta ainutlaatuisen tietotaitomme, kokeneiden asiantuntijoidemme ja innovatiivisten ratkaisujemme avulla. Rakennamme yhdessä uutta, kestävää kasvua.

Tuotevalikoimaamme kuuluu kaivos- ja kivenmurskauslaitteita ja -järjestelmiä sekä teollisuusventtiileitä ja venttiiliohjaimia. Tuemme asiakkaitamme laajalla palveluvalikoimalla sekä maailmanlaajuisella yli 80 palvelukeskuksen ja noin 6 400 palveluammattilaisen verkoston avulla. Metsolle turvallisuus on ykkösasia.

Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto oli noin 2,9 miljardia euroa. Metso työllistää yli 12 000 henkeä yli 50 maassa. Expect results.

www.metso.com/fi, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:

Helena Marjaranta, viestintäjohtaja, Metso, puhelin +358 20 484 3212, sähköposti helena.marjaranta@metso.com

Joachim Höft, myyntijohtaja, Saksa, Metso, puhelin +49 (0)174 3494 429, sähköposti joachim.hoeft@metso.com

Esitteet
Nimi
Bauma-Metso 1 Lataa
Bauma-Metso 2 Lataa

Metso Twitterissä