Lehdistötiedote huhtikuuta 28, 2016 01.00.00 ip. CET

Metso jatkaa paikallisen läsnäolonsa vahvistamista: uusi venttiilien huoltopalvelukeskus tukee asiakkaita Puolassa

Metso jatkaa paikallisen läsnäolonsa vahvistamista: uusi venttiilien huoltopalvelukeskus tukee asiakkaita Puolassa

Metso Oyj:n lehdistötiedote 28.4.2016 klo 13:00 paikallista aikaa

Metso on avannut Puolassa uuden venttiilien huoltopalvelukeskuksen, joka on erikoistunut prosessiventtiileihin ja kenttälaitteisiin. Keskus tukee yhtiön asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa, jalostamoilla ja petrokemianlaitoksilla päivittäisessä toiminnassa, seisokeissa ja pitkäaikaisessa kunnossapidossa. Investointi vahvistaa entisestään Metson ainutlaatuista virtauksensäädön palvelumallia, joka tukee asiakkaiden liiketoimintaa.

Paikallisen venttiiliasiantuntemuksen kysyntä kasvaa, ja Metso on vastannut siihen avaamalla huoltopalvelukeskuksen Torunin kaupungissa Pohjois-Puolassa. Keskus tarjoaa palveluita Metson ja muiden toimittajien kenttälaitteille, kuten venttiileille, toimilaitteille ja älykkäille venttiiliohjaimille. Saatavilla on myös varaosia sekä kattavasti kenttätuki- ja diagnostiikkapalveluita.

"Parannamme jatkuvasti palvelukykyämme, osaamistamme ja tarjontaamme, jotta asiakkaamme pystyvät lisäämään prosessiensa suorituskykyä, luotettavuutta ja turvallisuutta pitkäaikaisesti. Ainutlaatuinen huoltopalveluiden verkostomme takaa asiakkaillemme ensiluokkaisen palvelun ympäri maailmaa", toteaa Metson Virtauksensäätö-liiketoiminnan huoltopalveluista vastaava johtaja Timo Hänninen.

Keskus sijaitsee hyvällä paikalla lähellä Keski- ja Itä-Euroopassa toimivia massa- ja paperitehtaita, jalostamoita ja petrokemianlaitoksia. Huolto- ja toimistotilojen lisäksi keskuksessa toimii varaosavarasto, jossa säilytetään äkillisissä tai suunnitelluissa korjaus- ja kunnossapitotöissä eniten tarvittavia venttiilikomponentteja. Modernin palvelukeskuksen koulutetut ammattilaiset vastaavat työn korkeasta laadusta. Keskuksessa voidaan korjata ja huoltaa suuria määriä venttiilejä nopealla aikataululla asiakkaiden suunniteltujen seisokkien aikana.

Metso on Grupa Lotos -yhtiön luotettu kumppani

Metso on tehnyt pitkään yhteistyötä yhden Puolan suurimman öljynjalostamon, Grupa Lotos -yhtiön kanssa. Yhteistyö alkoi vuonna 1980 ensimmäisten venttiilitoimitusten myötä. Vuosien mittaan kunnossapitoon ja huoltoon liittyvä yhteistyö on laajentunut kattamaan älykkään huoltoseisokki- ja kunnossapitopalvelun, saatavuuspalvelun ja varastojen optimoinnin. Metso on toimittanut lähes tuhat sulku- ja säätöventtiiliä asiakkaan Gdanskin jalostamolle.

Metson huoltoammattilaisilla on tärkeä rooli Gdanskin jalostamon tulevassa suurseisokissa vuonna 2017. Metson älykkään seisokkiratkaisun avulla Grupa Lotos parantaa laitoksen luotettavuutta, käytettävyyttä ja turvallisuutta sekä optimoi kunnossapitokustannuksia. Älykkäiden venttiiliohjaimien etädiagnostiikkaominaisuuksien avulla Metson huoltoasiantuntijat pystyvät valitsemaan laitteet, joita on säädettävä tai korjattava. Grupa Lotos on siirtänyt Metsolle myös PSA-yksikkönsä venttiilien kunnossapidon.  

Metso laajentaa maailmanlaajuista verkostoaan

"Asiakkaat haluavat toimittajilta yhä enemmän tukea ja elinkaaripalveluita. Juuri palvelutarjonta erottaa toimittajat toisistaan. Metso vastaa asiakkaiden tarpeisiin kehittämällä palveluverkostoa, jossa ammattilaiset ovat lähellä asiakkaita, tukevat heitä ja auttavat heitä pääsemään tavoitteisiinsa. Asiakkaat mittaavat suorituskykyään toiminnan luotettavuudella, käytettävyydellä ja turvallisuudella. Metso haluaa olla asiakkaidensa ensisijainen valinta sekä auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa ja optimoimaan kustannuksensa", sanoo Metson Puolan myyntipäällikkö Piotr Kulisz. 

Pitkä kokemus venttiileistä

Metson laajaan virtauksensäätöpalvelutarjontaan kuuluu liiketoimintaratkaisuja ja palveluita, jotka optimoivat laitteiden käyttöä ja elinkaarikustannuksia.

Metso noudattaa kaikkien venttiilien ja varaosien valmistuksessa kansainvälisiä standardeja ja laatujärjestelmiä. Alkuperäisosat ja Metson huoltokäytännöt varmistavat tuotteille saman laadun ja takuun kuin mitä Metso antaa uusille tuotteille.

Metson venttiiliteknologiakeskukset ja -tehtaat sijaitsevat Suomessa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Kiinassa, Etelä-Koreassa, Intiassa ja Brasiliassa. Yhtiö tarjoaa virtauksensäätöpalveluita eri puolilla maailmaa yli 40 venttiilien huoltopalvelukeskuksessa.

Metso on pitkään lisännyt öljy- ja kaasu-, massa- ja paperi- sekä energiateollisuuden suorituskykyä ja luotettavuutta johtavilla Neles®- ja Jamesbury®-tuotemerkeillään. Metso on yli 90 vuoden aikana toimittanut ympäri maailmaa miljoonia säätö- ja sulkuventtiilejä. Metson laajaan Neles®-säätöventtiilitarjontaan kuuluu myös istukkaventtiilejä, jotka toimivat luotettavasti niin tavanomaisissa sovelluksissa kuin kaikkein kriittisimmissä prosesseissa sekä äärimmäisissä paineissa ja lämpötiloissa. Lisäksi Metso on yksi älykkäiden venttiiliohjaimien johtavista toimittajista.

Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Palvelemme kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys-, öljy-, kaasu-, massa-, paperi- ja prosessiteollisuuksia. Autamme asiakkaitamme parantamaan toimintansa tehokkuutta, vähentämään riskejä ja lisäämään kannattavuutta ainutlaatuisen tietotaitomme, kokeneiden asiantuntijoidemme ja innovatiivisten ratkaisujemme avulla. Rakennamme yhdessä uutta, kestävää kasvua.

Tuotevalikoimaamme kuuluu kaivos- ja kivenmurskauslaitteita ja -järjestelmiä sekä teollisuusventtiileitä ja venttiiliohjaimia. Tuemme asiakkaitamme laajalla palveluvalikoimalla sekä maailmanlaajuisella yli 80 palvelukeskuksen ja noin 6 400 palveluammattilaisen verkoston avulla. Metsolle turvallisuus on ykkösasia.

Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto oli noin 2,9 miljardia euroa. Metso työllistää yli 12 000 henkeä yli 50 maassa. Expect results.

metso.com/fi twitter.com/metsogroup

Lisätietoja antavat:

Piotr Kulisz, myyntipäällikkö, Metso, Puola, puh. +48 22 381 72 42, sähköposti: piotr.kulisz@metso.com (englanniksi)

Helena Marjaranta, viestintäjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3212, sähköposti: helena.marjaranta@metso.com

Metso Twitterissä