Lehdistötiedote huhtikuuta 12, 2016 11.00.00 ap. CET

Metson uusi kivenmurskausteollisuutta muovaava elinkaaripalvelumalli tarjoaa laitteiden hankintaa, ylläpitoa ja käyttöä helpottavia ratkaisuja

Metson uusi kivenmurskausteollisuutta muovaava elinkaaripalvelumalli tarjoaa laitteiden hankintaa, ylläpitoa ja käyttöä helpottavia ratkaisuja

Metso Oyj:n lehdistötiedote 12.4.2016 klo 11:00 paikallista aikaa

Metso vastaa kivenmurskausteollisuuden asiakkaidensa tarpeisiin laajentamalla palvelutarjoomaansa uusilla kattavilla elinkaaripalveluilla.  Uusi palvelumalli sisältää kolme skaalautuvaa ja räätälöitävää elinkaaripalvelutasoa, joiden tavoitteena on yksinkertaistaa kivenmurskauslaitteiden ylläpitoa,  säästää omistajan kokonaiskustannuksia sekä parantaa lopputuotteen laatua ja näin varmistaa asiakkaan toiminnan paras mahdollinen kannattavuus. Uudistettuun palvelutarjoomaan kuuluvat myös leasing-vaihtoehdot Metson rahoituskumppaneiden kautta.

"Pyrimme helpottamaan asiakkaidemme kivenmurskauslaitteiden  hankintaa, ylläpitoa ja käyttöä  alentamalla kulutus- ja varaosiin sekä varastonhallintaan ja kunnossapitoon liittyviä kustannuksia sekä lyhentämällä toimitusaikoja. Meillä ja yhteistyökumppaneillamme on pitkä ja syvällinen kokemus mursketuottajien palvelemisesta eri puolilla maailmaa. Olemme kehittäneet tarjoomaamme näiden kokemusten sekä kaivosteollisuuden vastaavista palveluista kertyneen laajan kokemuksemme perusteella", toteaa Metson kaivos- ja kivenmurskausteollisuuden palveluista vastaava johtaja Perttu Louhiluoto.

Metson elinkaaripalvelut toteutetaan Metson ja kumppaniverkoston sekä rahoituskumppaneiden välisenä yhteistyönä. Palvelukonsepti lanseerataan ensin Euroopassa.

Kolme palvelutasoa asiakkaan tarpeiden mukaan

Uudet kivenmurskausteollisuuden elinkaaripalvelut perustuvat kolmeen eri asiakastarpeisiin suunniteltuun palvelutasoon, jotka ovat joustavasti räätälöitävissä. Kolmiportainen palvelukokonaisuus tähtää ennakoimattomien konerikkojen minimointiin, parhaaseen mahdolliseen laatuun sekä tuotannon varmaan jatkuvuuteen. Tavoitteiden saavuttaminen nojaa ennen muuta ammattitaitoiseen kenttähuoltohenkilöstöön sekä asianmukaisten kulutus- ja varaosien valintaan.

"Laitetukipalvelumme varmistaa kaluston arvon säilymisen tarkastuksilla, kattavalla takuulla sekä tehokkaalla varastojen ja osahuollon suunnittelulla. Seuraava taso on kunnossapitopalvelu, jossa huoltoasiantuntijamme ottavat vastuun kaluston luotettavuudesta kehittämällä sille kattavan kunnossapitostrategian. Ylimmällä  palvelutasolla tavoitteena on kivenmurskausprosessin optimointi korkean ja tasaisen suorituskyvyn näkökulmasta", toteaa  Metson elinkaaripalveluista vastaava johtaja Giuseppe Campanelli.

Uusia joustavia rahoitusvaihtoehtoja

Kivenmurskausteollisuuden elinkaaripalvelutarjoomaa täydentää laaja rahoitusvaihtoehtojen valikoima, joka sisältää muun muassa leasing- ja vuokrausmahdollisuuden globaalien yhteistyökumppaneiden kautta.

"Elinkaaripalveluihimme liittyvät rahoitus- ja vuokrausvaihtoehdot  tarjoavat asiakkaillemme mahdollisuuden sovittaa kustannusrakenteensa tehokkaammin tuloihinsa ja näin vahvistaa kassavirtaansa. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme todella ratkaisevan edun, jotta he voisivat hankkia tuleviin tarpeisiinsa vastaavaa kalustoa jo tänään", toteaa Metson elinkaaripalvelujen myynnistä ja tuotekehityksestä vastaava johtaja Toni Laaksonen.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme Bauma-messuilla

Metso esittelee uudet elinkaaripalvelunsa kivenmurskausalan Bauma-messuilla Münchenissä Saksassa 11.-17. huhtikuuta. Metson messuosaston numero on FN1016/3. Kivenmurskausteollisuudelle tarjottavien Metson elinkaaripalveluiden asiantuntija Caroline Lecomte esittelee  palvelutarjoomaa  Bauma-messujen yhteydessä järjestettävässä Metso Aggregates Academyssa. Lue lisää ja varaa paikkasi osoitteessa: http://www.metso.com/bauma

Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Palvelemme kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys-, öljy-, kaasu-, massa-, paperi- ja prosessiteollisuuksia. Autamme asiakkaitamme parantamaan toimintansa tehokkuutta, vähentämään riskejä ja lisäämään kannattavuutta ainutlaatuisen tietotaitomme, kokeneiden asiantuntijoidemme ja innovatiivisten ratkaisujemme avulla. Rakennamme yhdessä uutta, kestävää kasvua.

Tuotevalikoimaamme kuuluu kaivos- ja kivenmurskauslaitteita ja -järjestelmiä sekä teollisuusventtiileitä ja venttiiliohjaimia. Tuemme asiakkaitamme laajalla palveluvalikoimalla sekä maailmanlaajuisella yli 80 palvelukeskuksen ja noin 6 400 palveluammattilaisen verkoston avulla. Metsolle turvallisuus on ykkösasia.

Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto oli noin 2,9 miljardia euroa. Metso työllistää yli 12 000 henkeä yli 50 maassa. Expect results.
www.metso.com/fiwww.twitter.com/metsogroup   

 Lisätietoja:

Helena Marjaranta, viestintäjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3212, sähköposti: helena.marjaranta@metso.com

Giuseppe Campanelli, elinkaaripalveluista vastaava johtaja, Metso, Puh. +1 514 4854131, sähköpostitse: giuseppe.campanelli@metso.com (englanniksi)

Metso Twitterissä