Lehdistötiedote huhtikuuta 13, 2016 01.10.26 ip. CET

Metson uusin venttiiliohjain tarjoaa suorituskykyä ja sujuvan käyttökokemuksen

Metson uusin venttiiliohjain tarjoaa suorituskykyä ja sujuvan käyttökokemuksen

Metso Oyj:n lehdistötiedote 13.4.16 klo 13:10

Täydellistä suorituskykyä

Neles NDX® on uusin, odotettu täydennys Metson kattavaan venttiiliohjaintuoteryhmään. Uuden NDX-venttiiliohjaimen suunnittelun johtavana ajatuksena on ollut laitteen tarjoama mitattava asiakashyöty ja käyttökokemus. Laite tarjoaa tarkkaa ja luotettavaa suorituskykyä kaikkiin sovelluksiin toimialasta ja käytössä olevasta venttiilityypistä riippumatta.

"Haluamme antaa asiakkaillemme vapauden valita. Siksi Neles NDX on suunniteltu yhteensopivaksi käytännössä kaikkien venttiilien ja DCS-ohjausjärjestelmien kanssa. NDX:n tuomat edut voi siis hyödyntää ilman lisäinvestointeja," kertoo tuotepäällikkö Marko Rissanen.

Tarkka, luotettava ja turvallinen

Neles NDX tarjoaa säätötarkkuutta, joka vähentää prosessin vaihtelevuutta - vaikuttaen samalla positiivisesti tuottavuuteen. Parantunut säätötarkkuus auttaa takaamaan tuotannon laadun ja minimoimaan tuotantotappiot, auttaen myös raaka-aineiden, kemikaalien ja energian kulutuksen optimoinnissa.

Metson venttiiliohjainten kehityksessä on hyödynnetty uusinta teknologiaa ja yli 50 vuoden valmistuskokemusta. NDX on suunniteltu ja valmistettu suoriutumaan vaativimmissakin prosessiolosuhteissa. Laitteen selkeä ja kulutusta kestävä muotoilu parantaa asennus- ja käyttöturvallisuutta.

Kaikki tieto yhdellä silmäyksellä

Neles NDX:n diagnostiikka antaa ajantasaista tietoa säätöventtiilin toiminnasta ja siten mahdollistaa prosessin tehokkuuden parantamisen. Helppokäyttöinen Performance view -näkymä tiivistää säätöventtiilin tilan ja suorituskyvyn yhdelle näkymälle. Ainutlaatuinen On-line valve signature -toiminto auttaa tehokkaasti ennakoimaan kunnossapidon tarvetta. NDX-venttiiliohjaimen online-etämonitorointi ja kattava valikoima offline-testejä ovat tehokkaita työkaluja prosessiventtiilin suorituskyvyn arvioinnissa. Nämä ja muut laitteen ominaisuudet auttavat optimoimaan prosessin tehokkuutta, tuottavuutta, luotettavuutta ja turvallisuutta.

Helppo asentaa ja käyttää

NDX on suunniteltu säästämään aikaa ja resursseja nopean käyttöönoton ansiosta. Se soveltuu kaikille venttiileille niiden koosta ja tyypistä riippumatta. Täysin uusi käyttöliittymä on helppo käyttää ja se mahdollistaa nopean käyttöönoton. Käyttöönoton intuitiivisuus ja helppous parantaa turvallisuutta jo asennusvaiheessa ja sitä seuraavissa kaikissa elinkaaren toiminnoissa.

Tutustu tarkemmin Metson uuteen Neles NDX -venttiiliohjaimeen:

Lue lisää verkossa: http://www.metso.com/ndx

Katso tuotevideo: www.youtube.com/watch?v=xsYsvf6J2B0

Lisätietoja:

Marko Rissanen, tuotepäällikkö, Flow Control, Metso,
tel. +358 20 483 5644, sähköposti: marko.rissanen@metso.com

Esitteet
Nimi
Metso Neles NDX kuva Lataa

Metso in Twitter