Lehdistötiedote toukokuuta 12, 2016 10.40.00 ap. CET

Metso valittu viidennen kerran Chilen kaivosteollisuuden toimittajien parhaimmistoon

Metso valittu viidennen kerran Chilen kaivosteollisuuden toimittajien parhaimmistoon

Metso Oyj:n lehdistötiedote 12.5.2016 klo 10:40

Metso valittiin Chilen parhaaksi mineraalienkäsittelylaitteiden toimittajaksi Phibrandin viidennessä Ranking of Suppliers of the Mining Industry tutkimuksessa. Teollisuuden markkinointiin erikoistuneen Phibrandin kumppaneita tutkimuksessa olivat Chilen kaivosministeriö, kaivosteollisuusyhdistys Aprimin, kansallinen kaivosyhdistys SONAMI, maarakennusalan konsulttien yhdistys (AIC) sekä toimialajulkaisujen kustantaja EDITEC.

Ranking of Suppliers of the Mining Industry on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen kvantitatiivinen kaivosalan tutkimus, jossa määritetään kunkin arvioidun toimittajan ja sen suorien kilpailijoiden asema kohdemarkkinoilla. Kootut tiedot ovat Chilen kaivosalan laajimmat mitattuna tutkimuksen kattamilla markkinasegmenteillä, arvioiduilla brändeillä sekä osallistuneilla kaivosyrityksillä ja niiden henkilöstöllä mitattuna.

Tänä vuonna tehtyyn viidenteen tutkimukseen osallistui 238 ammattilaista Chilen kaivosalan tärkeimpien yritysten ylimmästä johdosta, aluejohdosta ja pääkonttoreista.

Vuoden 2015 tutkimuksessa Metso valittiin parhaaksi toimittajaksi kaikissa mineraalienkäsittelyn alakategorioissa ja voitti seuraavat maininnat:

  • Parhaat murskausratkaisut
  • Parhaat myllyratkaisut 
  • Parhaat kunnossapitopalvelut

"On suuri kunnia saada viidettä kertaa peräkkäin tunnustusta tässä tutkimuksessa, joka sijoittaa brändimme aivan huipulle. Markkinat muuttuvat yhä haastavammiksi, ja olemme onnistuneet tarjoamaan ratkaisevaa etua asiakkaillemme osaamisemme, henkilöstömme ja ratkaisujemme kautta", toteaa Metson Tyynenmeren markkina-alueen ja Chilen maajohtaja Aldo Cermenati. "Palkinto osoittaa, että olemme Chilen kaivosalan toimittajien ehdoton ykkönen. Tutkimustulokset tukevat yhtiön työtä globaalina verkostona ja osoittavat vahvaa sitoutumistamme alaan."

Tutkimuksessa arvioitiin muun muassa luottamusta brändiin, tuotteiden ja palveluiden laatua, reagointia ongelmiin ja kykyä vastata tuleviin haasteisiin.

Chile oli vuonna 2015 Metson kolmanneksi suurin toimintamaa 196 miljoonan euron liikevaihdollaan. Metso sai viime vuonna Chilestä tilauksia 179 miljoonan euron arvosta ja yhtiön palveluksessa maassa oli noin 770 työntekijää.

Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Palvelemme kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys-, öljy-, kaasu-, massa-, paperi- ja prosessiteollisuuksia. Autamme asiakkaitamme parantamaan toimintansa tehokkuutta, vähentämään riskejä ja lisäämään kannattavuutta ainutlaatuisen tietotaitomme, kokeneiden asiantuntijoidemme ja innovatiivisten ratkaisujemme avulla. Rakennamme yhdessä uutta, kestävää kasvua.

Tuotevalikoimaamme kuuluu kaivos- ja kivenmurskauslaitteita ja -järjestelmiä sekä teollisuusventtiileitä ja venttiiliohjaimia. Tuemme asiakkaitamme laajalla palveluvalikoimalla sekä maailmanlaajuisella yli 80 palvelukeskuksen ja noin 6 400 palveluammattilaisen verkoston avulla. Metsolle turvallisuus on ykkösasia.

Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto oli noin 2,9 miljardia euroa. Metso työllistää yli 12 000 henkeä yli 50 maassa. Expect results.
www.metso.com, www.twitter.com/metsogroup 

Lisätietoja:

Aldo Cermenati, Tyynenmeren markkina-alueen johtaja, Metso, puh: +56 2 23702009, sähköposti: aldo.cermenati@metso.com

Helena Marjaranta, viestintäjohtaja, Metso Oyj, Puh. +358 20 484 3212, sähköposti: helena.marjaranta@metso.com

Kuvassa:  (vasemmalla) Aldo Cermenati, Tyynenmeren markkina-alueen johtaja, Metso, Fernando Samanéz, johtaja, mineraalienkäsittelyratkaisut, Tyynenmeren markkina-alue, Metso ja José Luis Olaeta, päällikkö, elinkaaripalvelut, Metso, vastaanottamassa tunnustusta.

Esitteet
Nimi
Metsolaiset vastaanottamassa palkintoa Chilessä Lataa

Metso Twitterissä