Lehdistötiedote toukokuuta 31, 2016 11.00.00 ap. CET

Metson digitalisaatiojohtajaksi Jani Puroranta

Metson digitalisaatiojohtajaksi Jani Puroranta

Metso Oyj:n lehdistötiedote 31.5.2016 klo 11:00

Jani Puroranta on nimitetty Metson digitalisaatiojohtajaksi (Chief Digital Officer, CDO) 1.8.2016 alkaen. Digitalisaatiojohtaja vastaa digitaalisen muutoksen edistämisestä ja Metson digitalisaatio­strategian toteuttamisesta tiiviissä yhteistyössä kaikkien liiketoiminta-alueiden kanssa. Hän raportoi toimitusjohtajalle.

Jani Purorannalla on pitkä kokemus digitaalisen liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Hän on työskennellyt useissa liiketoiminnan kehittämis- ja johtotehtävissä, viimeksi tuotestrategiasta ja -kehityksestä vastaavana johtajana Bilot Consultingilla.

"Digitalisaatio muuttaa olennaisesti liiketoimintaamme ja tapaamme olla vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa sekä sitä, kuinka luomme uusia liiketoimintamalleja, tuotteita ja palveluja. Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme parantamaan toiminnan tehokkuutta, vähentämään riskejä ja lisäämään kannattavuutta. Metson digitalisaatiojohtaja toimii läheisesti liiketoiminta-alueidemme ja toimintojemme kanssa ja hänellä tulee olemaan avainrooli siinä, kuinka kehitämme prosessejamme ja kyvykkyyttämme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan asiakaskokemuksen ja arvoa tuottavia ratkaisuja digitalisaation avulla", Metson toimitusjohtaja Matti Kähkönen sanoo.

Jani Purorannan CV on tiedotteen liitteenä.

Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Palvelemme kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys-, öljy-, kaasu-, massa-, paperi- ja prosessiteollisuuksia. Autamme asiakkaitamme parantamaan toimintansa tehokkuutta, vähentämään riskejä ja lisäämään kannattavuutta ainutlaatuisen tietotaitomme, kokeneiden asiantuntijoidemme ja innovatiivisten ratkaisujemme avulla. Rakennamme yhdessä uutta, kestävää kasvua.

Tuotevalikoimaamme kuuluu kaivos- ja kivenmurskauslaitteita ja -järjestelmiä sekä teollisuusventtiileitä ja venttiiliohjaimia. Tuemme asiakkaitamme laajalla palveluvalikoimalla sekä maailmanlaajuisella yli 80 palvelukeskuksen ja noin 6 400 palveluammattilaisen verkoston avulla. Metsolle turvallisuus on ykkösasia.

Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto oli noin 2,9 miljardia euroa. Metso työllistää yli 12 000 henkeä yli 50 maassa. Expect results.

www.metso.com/fi, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:
Helena Marjaranta, viestintäjohtaja, Metso, puhelin +358 20 484 3212, sähköposti helena.marjaranta@metso.com

Esitteet
Nimi
CV Jani Puroranta suomeksi Lataa

Metso Twitterissä