Lehdistötiedote heinäkuuta 12, 2016 12.00.00 ip. CET

Metso myy pääkonttorikiinteistönsä

Metso myy pääkonttorikiinteistönsä 

Metso Oyj:n lehdistötiedote 12.07.2016 klo 12:00 paikallista aikaa

Metso on tänään myynyt Helsingin Fabianinkatu 9:ssä sijaitsevan pääkonttorikiinteistönsä Genestan hallinnoimalle pohjoismaiselle kiinteistörahastolle. Velaton kauppahinta on 19,6 miljoonaa euroa.

Metso jatkaa kiinteistössä vuokralaisena joulukuuhun saakka, jonka jälkeen yhtiö muuttaa Helsingin keskustaan Sanomataloon saneerattuihin toimitiloihin. Muuton myötä Metso saa käyttöönsä modernit ja joustavat pääkonttoritilat keskeiseltä paikalta Helsingissä.

Genesta lyhyesti

Genesta on riippumaton kiinteistösijoitus- ja kiinteistörahastoyhtiö, jolla on toimistot Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Luxemburgissa. Yhtiö keskittyy sijoitustoiminnassaan pohjoismaisiin toimitilakiinteistöihin. http://www.genesta.fi/

Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Palvelemme kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys-, öljy-, kaasu-, massa-, paperi- ja prosessiteollisuuksia. Autamme asiakkaitamme parantamaan toimintansa tehokkuutta, vähentämään riskejä ja lisäämään kannattavuutta ainutlaatuisen tietotaitomme, kokeneiden asiantuntijoidemme ja innovatiivisten ratkaisujemme avulla. Rakennamme yhdessä uutta, kestävää kasvua.

Tuotevalikoimaamme kuuluu kaivos- ja kivenmurskauslaitteita ja -järjestelmiä sekä teollisuusventtiileitä ja venttiiliohjaimia. Tuemme asiakkaitamme laajalla palveluvalikoimalla sekä maailmanlaajuisella yli 80 palvelukeskuksen ja noin 6 400 palveluammattilaisen verkoston avulla. Metsolle turvallisuus on ykkösasia.

Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto oli noin 2,9 miljardia euroa. Metso työllistää yli 12 000 henkeä yli 50 maassa. Expect results.
www.metso.com/fiwww.twitter.com/metsogroup   

Lisätietoja:

Juha Seppälä, projektijohtaja, Metso, puh. +358 400 621 931, sähköposti: juha.seppala@metso.com

Helena Marjaranta, viestintäjohtaja, Metso Oyj, puh. +358 20 484 3212, sähköposti: helena.marjaranta@metso.com

Metso Twitterissä