Lehdistötiedote syyskuuta 21, 2016 09.00.00 ap. CET

Metso yhdistää USA:n Pennsylvanian osavaltiossa sijaitsevat toimistonsa

Metso yhdistää USA:n Pennsylvanian osavaltiossa sijaitsevat toimistonsa

Metso Oyj:n lehdistötiedote 21.9.2016 klo 09:00 paikallista aikaa

Tukeakseen kasvu- ja tehokkuustavoitteitaan Metso yhdistää USA:n Pennsylvanian osavaltiossa sijaitsevat Minerals Capital (MCA) ja Minerals Services (MSE) -liiketoimintonsa nykyiseen Yorkissa sijaitsevaan toimipisteeseensä ja sulkee Danvillen ja Canonsburgin toimistonsa.

"Muutos parantaa kykyämme palvella asiakkaitamme uusien innovaatioiden avulla, sujuvoittaa palvelua sekä lisää tehokkuutta. Asiakaspalvelumme jatkuu häiriöttä siirtymän ajan", sanoo João Ney Colagrossi, Metson Minerals Capital -liiketoiminta-alueen johtaja.

Toimipisteiden yhdistäminen arvioidaan saatettavan päätökseen vuoden 2017 toisen vuosineljänneksen loppuun mennessä. Suljettavissa toimipisteissä työskentelee 175 ihmistä, joista useimmille on tarjottu mahdollisuutta siirtyä Yorkin toimipisteeseen.

Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Palvelemme kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys-, öljy-, kaasu-, massa-, paperi- ja prosessiteollisuuksia. Autamme asiakkaitamme parantamaan toimintansa tehokkuutta, vähentämään riskejä ja lisäämään kannattavuutta ainutlaatuisen tietotaitomme, kokeneiden asiantuntijoidemme ja innovatiivisten ratkaisujemme avulla. Rakennamme yhdessä uutta, kestävää kasvua.

Tuotevalikoimaamme kuuluu kaivos- ja kivenmurskauslaitteita ja -järjestelmiä sekä teollisuusventtiileitä ja venttiiliohjaimia. Tuemme asiakkaitamme laajalla palveluvalikoimalla sekä maailmanlaajuisella yli 80 palvelukeskuksen ja noin 6 400 palveluammattilaisen verkoston avulla. Metsolle turvallisuus on ykkösasia.

Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto oli noin 2,9 miljardia euroa. Metso työllistää yli 12 000 henkeä yli 50 maassa. Expect results.
www.metso.com/fiwww.twitter.com/metsogroup   

Lisätietoja:

Bob Wissing, talous- ja maajohtaja, Pohjois-Amerikka, Metso, puh. +1 (262) 717 2585, sähköposti: bob.wissing@metso.com  (englanniksi)

Helena Marjaranta, viestintäjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3212, sähköposti: helena.marjaranta@metso.com

Metso Twitterissä