Lehdistötiedote syyskuuta 22, 2016 01.00.00 ip. CET

Welcome to uptime: Metso esittelee uusimpia innovaatioitaan kaivosteollisuudelle MINExpo-messuilla Las Vegasissa

Welcome to uptime: Metso esittelee uusimpia innovaatioitaan kaivosteollisuudelle MINExpo-messuilla Las Vegasissa

Metso Oyj:n lehdistötiedote 22.9.2016 klo 13:00 

Metso esittelee johtavia teknologioitaan ja palveluratkaisujaan MINExpo INTERNATIONAL® 2016 -messuilla. Esiteltävät uudet ratkaisut keskittyvät eliminoimaan suunnittelemattomat tuotantokatkot, pienentämään kustannuksia ja lisäämään tuottavuutta. Tapahtuma järjestetään Las Vegasissa Yhdysvalloissa 26.-28. syyskuuta.

"On hienoa päästä osallistumaan MINExpo 2016:een ja jakamaan vuosikymmenten mittainen kokemuksemme käyttöasteen maksimointiin tähtäävistä laitteista ja järjestelmistä", toteaa Yhdysvaltain ja Kanadan toiminnoista vastaava johtaja Terry J. Wilkins. "Meillä on syvällistä tietoutta nykypäivän vaativasta kaivostoiminnasta, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kestävän toimintasuunnitelman liiketoiminnan kannattavaan kasvuun. MINExpon painopiste on tuotteissa ja palveluissa, jotka on suunniteltu eliminoimaan suunnittelemattomat tuotantokatkot sekä parantamaan tuottavuutta ja turvallisuutta."

Metson teema MINEexpo-messuilla on Welcome to uptime. Metson tietämys, ihmiset ja ratkaisut vastaavat kunkin kaivosasiakkaan ainutlaatuisiin tarpeisiin ja auttavat näitä saavuttamaan tavoitteensa. Tuloksena on vähemmän tuotantokatkoksia, enemmän tuotantoa ja parempi tuotto investoinnille. Metso esittelee MINExpo-messuilla, North Hall -hallin osastolla 1943 mm. seuraavia ratkaisuja:

In-the-pit -ratkaisut
Metso tukee kaivoksia kustannusten ja päästöjen vähentämisessä sekä turvallisuuden ja tuottavuuden parantamisessa lanseeraamalla kattavan ratkaisuvalikoiman avolouhoksessa tapahtuvaan murskaukseen ja hihnakuljettamiseen, mukaan lukien sekä kiinteät ratkaisut että täysin liikuteltavat Lokotrack®-laitokset ja Lokolink(TM)-hihnakuljettimet. In-the-pit -ratkaisuilla perinteisten kaivosautokuljetusten tarve vähenee tai poistuu kokonaan, mikä tuo sekä energia- että kustannussäästöjä. Samalla kapasiteetti, toiminnan taloudellisuus ja luotettavuus paranevat.

Elinkaaripalvelut
Elinkaaripalvelut niputtavat Metson kaikki palvelut helposti räätälöitäviksi ja hallittaviksi paketeiksi. Paketit voivat kattaa kaiken perusmuotoisesta toimitusten ja varastonhallinnasta kattavampaan, asiakkaan tarpeisiin räätälöityihin kunnossapitopalveluihin tai operointiratkaisuihin. MINExpossa markkinoille tuotavien parannusten myötä Metson elinkaaripalvelut voivat auttaa asiakkaita merkittävästi vähentämään tuotantokatkoksia ja käyttökustannuksia.

Murskainpäivityksiä
Metson uuden sukupolven murskainpäivitykset parantavat vanhempien mallien turvallisuutta ja tuottavuutta. Murskaimiin tehdyt parannukset, pidempi käyttöikä ja yksinkertaisempi kunnossapito voivat auttaa tuntuvasti pienentämään kunnossapitokustannuksia ja parantamaan murskaimen käyttöastetta. Uuden sukupolven päivitykset voidaan asentaa useisiin Metson murskaimiin, joiden valmistus on jo päättynyt, kuten Symons-murskaimiin.

Uutuuksia
Metso esittelee MINExpossa uuden MHC(TM)-hydrosyklonin ja UltraFine(TM)-seulan. Näillä uusilla maailmanluokan märkäluokitusteknologioilla asiakkaiden on entistä helpompi tehostaa prosessin toimintaa ja parantaa kannattavuutta. Molemmat tuotteet auttavat asemoimaan Metson ainutlaatuisena, kaivosten toiminnan optimointiin tähtäävän hienoluokitusteknologian toimittajana.

Metso tuo tässä merkittävässä kaivosalan tapahtumassa markkinoille myös jauhinmyllyjen tyhjennykseen tarkoitetut suuret MD-sarjan myllypumput.

Näiden uutuuksien lisäksi Metso esittelee energiatehokkaan hienonnusratkaisunsa yhdistämällä HRC(TM)-korkeapainevalssimurskaimen ja hyväksi todetun Vertimill®-jauhinmyllyn teknologiat. 

Metso korostaa myös laajaa alkuperäisten vara- ja kulutusosien (OEM) tarjontaansa sekä eri puolilla maailmaa sijaitsevia alueellisia palvelukeskuksia, jotka tarjoavat ensiluokkaisia OEM-korjauspalveluita.

Lisätietoa Metson edistyksellistä tuotteista ja palveluista kaivosteollisuudelle on tarjolla Metson MINExpo-messuosastolla, Las Vegas Convention Center, North Hall, osasto 1943 sekä verkkosivuilla www.metso.com/MINExpo2016

Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Palvelemme kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys-, öljy-, kaasu-, massa-, paperi- ja prosessiteollisuuksia. Autamme asiakkaitamme parantamaan toimintansa tehokkuutta, vähentämään riskejä ja lisäämään kannattavuutta ainutlaatuisen tietotaitomme, kokeneiden asiantuntijoidemme ja innovatiivisten ratkaisujemme avulla. Rakennamme yhdessä uutta, kestävää kasvua.

Tuotevalikoimaamme kuuluu kaivos- ja kivenmurskauslaitteita ja -järjestelmiä sekä teollisuusventtiileitä ja venttiiliohjaimia. Tuemme asiakkaitamme laajalla palveluvalikoimalla sekä maailmanlaajuisella yli 80 palvelukeskuksen ja noin 6 400 palveluammattilaisen verkoston avulla. Metsolle turvallisuus on ykkösasia.

Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto oli noin 2,9 miljardia euroa. Metso työllistää yli 12 000 henkeä yli 50 maassa. Expect results.
www.metso.com, www.twitter.com/metsogroup 

Lisätietoja:

Stephanie Kaminski, Head of Marketing and Communications, Pohjois-Amerikka, Metso Oyj, puh. + 1 412.269.5298, sähköposti: stephanie.kaminski@metso.com

Helena Marjaranta, viestintäjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3212, sähköposti: helena.marjaranta@metso.com

Kuvateksti: Metson teema MINExpo INTERNATIONAL® 2016 -messuilla on Welcome to uptime. Esiteltävät uudet ratkaisut auttavat eliminoimaan suunnittelemattomia tuotantokatkoja, pienentämään kustannuksia ja lisäämään tuottavuutta.

Esitteet
Nimi
Metso ball mills Lataa

Metso Twitterissä