Lehdistötiedote lokakuuta 9, 2017 10.00.00 ap. CET

Prosessiteollisuudessa venttiilien luotettavuus ja käyttövarmuus ovat avaintekijöitä - Metson osaaminen mukana Teknologia 17 -messuilla

Prosessiteollisuudessa venttiilien luotettavuus ja käyttövarmuus ovat avaintekijöitä - Metson osaaminen mukana Teknologia 17 -messuilla

Metso Oyj:n lehdistötiedote 9.10.2017 klo 10:00

Tervetuloa Metson osastolle 6f69 Teknologia 17 -messuille 10.-12.10.2017.

RE -sarjan segmenttiventtiili varustettuna uudella kaksitoimisella Ex d -hyväksytyllä NDX -venttiiliohjaimella.

Tuotannon käyttövarmuuteen, energiatehokkuuteen ja päästöjen miminointiin voidaan merkittävästi vaikuttaa luotettavilla virtauksensäätöratkaisuilla. Käyttökohteen mukaan huolellisesti valituilla venttiiliratkaisuilla ja -palveluilla tuotantolaitos pystyy lisäämään prosessien tehokkuutta ja saavuttamaan liiketoimintahyötyjä.

Metson asiantuntijat ovat paikalla kertomassa muun muassa Metso Expertune PlantTriage -ohjelmistosta ja uudesta Neles NDX® -kaksitoimisesta venttiiliohjaimesta.

Neles NDX on älykäs venttiiliohjain, joka tarjoaa tarkkaa ja luotettavaa suorituskykyä toimialasta ja käytössä olevasta venttiilityypistä tai ohjausjärjestelmästä riippumatta.  Sen diagnostiikka antaa ajantasaista tietoa säätöventtiilin toiminnasta ja siten mahdollistaa prosessin tehokkuuden parantamisen. NDX tuotevalikoimaa on nyt laajennettu kaksitoimisella vaihtoehdolla, jossa on myös Ex d -hyväksyntä. Uusi ratkaisu laajentaa NDX:n käyttömahdollisuuksia öljy- ja kaasuteollisuuden prosesseihin. Tuotesuunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota asiakkaiden arvostamaan helppokäyttöisyyteen, asennus- ja käyttöturvallisuuden lisäksi.

Metso Expertune PlantTriage -ohjelmisto tarkkailee prosesseja 24/7 optimaalisen suorituskyvyn aikaansaamiseksi. Ohjelmistoa hyödyntävät menestyksekkäästi monet maailman johtavista öljy- ja kaasuteollisuuden sekä sellu- ja paperiteollisuuden yrityksistä.

"Suunnittelemalla jokaisen yksityiskohdan huolella niin tuotekehityksessä kuin projektisuunnittelussa varmistamme, että käyttökohteen mukaan valitut virtauksensäätöratkaisut vastaavat asiakkaiden odotuksia. Digitaaliset ratkaisut ja ylläpito- tai varaosapalvelut nopeuttavat ja helpottavat asennetun laitekannan ylläpitoa ja ennakoivan kunnossapidon suunnittelua," sanoo venttiiliratkaisujen Suomen myynnistä vastaava johtaja Jyrki Koskela.

Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Palvelemme kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys-, öljy-, kaasu-, massa-, paperi- ja prosessiteollisuuksia. Autamme asiakkaitamme parantamaan toimintansa tehokkuutta, vähentämään riskejä ja lisäämään kannattavuutta ainutlaatuisen tietotaitomme, kokeneiden asiantuntijoidemme ja innovatiivisten ratkaisujemme avulla. Rakennamme yhdessä uutta, kestävää kasvua.

Tuotevalikoimaamme kuuluu kaivos- ja kivenmurskauslaitteita ja -järjestelmiä sekä teollisuusventtiileitä ja venttiiliohjaimia. Tuemme asiakkaitamme laajalla palveluvalikoimalla sekä maailmanlaajuisella yli 80 palvelukeskuksen ja noin 6 000 palveluammattilaisen verkoston avulla. Metsolle turvallisuus on ykkösasia.

Metson osakkeet on listattu NASDAQ Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli noin 2,6 miljardia euroa. Metso työllistää yli 11 000 henkeä yli 50 maassa. Expect results.

www.metso.com/fi,  twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:

Jyrki Koskela, maajohtaja, venttiililiiketoimintalinja, Metso Flow Control Oy, puh. 0400 420895, sähköposti: jyrki.koskela@metso.com

Helena Marjaranta, viestintäjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3212, sähköposti: helena.marjaranta@metso.com

Esitteet
Nimi
Metso-RE-series Lataa

Metso in Twitter