Lehdistötiedote toukokuuta 28, 2018 10.12.08 ap. CET

Tiedossa on voimaa. Tapaa Metso PulPaper 2018 messuilla

Tiedossa on voimaa. Tapaa Metso PulPaper 2018 messuilla

Metso Oyj:n lehdistötiedote 28.5.2018 klo 10:00

Metso on toimittanut massa- ja paperiteollisuudelle tarkoitettuja venttiili-innovaatioita jo yli 60 vuoden ajan, ja se on markkinajohtaja huippulaatuisissa sulku- ja säätöventtiileissä, jotka edistävät turvallista ja toimintavarmaa massan- ja paperinvalmistusta. Maailman johtavat venttiiliratkaisumme kattavat kaikki massan- ja paperinvalmistusprosessit ja tuotevalikoimamme on markkinoiden ylivoimaisesti laajin.

Metson johtavat venttiiliratkaisut kattavat kaikki massan- ja paperinvalmistusprosessit ja tuotevalikoimamme on markkinoiden ylivoimaisesti laajin.

Metson johtavat venttiiliratkaisut kattavat kaikki massan- ja paperinvalmistusprosessit ja tuotevalikoimamme on markkinoiden ylivoimaisesti laajin.

Erityisesti massa- ja paperiteollisuuden tarpeisiin suunnitellut venttiilit, mitoitustekniikka,  digitaalinen seurantateknologia, sekä muut älykkäät ratkaisut ja turvallisuutta lisäävät tuoteominaisuudet ovat esimerkkejä Metson laaja-alaisesta osaamisesta, joka vie massan- ja paperintuotannon tuloksekkuuden seuraavalle tasolle.


"Tarkoituksenmukaiset, tuotannon vaatimuksia vastaavat venttiilit varmistavat, että ne ovat käyttövarmoja ja niitä on helppo huoltaa, mikä lisää osaltaan tehtaan kilpailukykyä. Panostamme jatkuvasti uusien digitaalisten työkalujen ja palveluiden kehittämiseen joiden tavoitteena on parantaa asiakaskokemusta," toteaa Mika Sjöholm, asiakkuusjohtaja Metson venttiililiiketoiminnasta.


Tutustu Metson ainutlaatuiseen palvelu- ja ratkaisutarjontaan massa- ja paperiteollisuudelle PulPaper 2018 messuilla Helsingin Messukeskuksessa 29.-31. Tervetuloa osastollemme 6d29.


Asiantuntijamme esittelevät esimerkiksi seuraavia ratkaisuja:

Metso Expertune PlantTriage - Tunnista piilevät suorituskykyongelmat


PlantTriage Control Loop Performance Monitoring -ohjelmisto tarkkailee tehtaasi prosesseja 24 tuntia vuorokaudessa. Sen avulla voit diagnosoida  suorituskykyongelmien syyt ja määrittää olennaiset parannustoimenpiteet. Tapaa asiantuntijamme messuosastollamme ja saat lisätietoa miten voit hyödyntää ratkaisua laitoksellasi.

Kestävä ja luotettava Neles NDX -venttiiliohjain


Neles NDX on älykäs venttiilinohjain, jota voidaan hyödyntää laajasti toimialasta ja käytössä olevasta venttiilityypistä tai ohjausjärjestelmästä riipumatta. Tuote täyttää kaikki kestävyyden ja luotettavuuden vaatimukset, joita voit odottaa Metson venttiiliohjaimelta. Samalla se on erittäin helppo asentaa ja käyttää.

Lisätietoja:

Mika Sjöholm, Asiakkuusjohtaja, Venttiililiiketoiminta, Metso. Puh. 020 483 5308, sähköposti: mika.sjoholm@metso.com

Helena Marjaranta, viestintä- ja sidosryhmäsuhdejohtaja, Metso Oyj, puh. +358 20 484 3212, sähköposti: helena.marjaranta@metso.com

Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Tarjoamme laitteita ja palveluja luonnonvarojen kestävään käsittelyyn ja virtaukseen kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys- ja prosessiteollisuudessa. Ainutlaatuinen osaamisemme ja innovatiiviset ratkaisumme auttavat asiakkaitamme tehostamaan toimintaansa, vähentämään riskejä ja parantamaan kannattavuutta. Metson osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli noin 2,7 miljardia euroa. Metsolla on yli 12 000 työntekijää yli 50 maassa. metso.comtwitter.com/metsogroup

Esitteet
Nimi
PulPaper_Metso-butterfly-valve-for-pulp-and-paper2 Lataa

Metso Twitterissä