Lehdistötiedote huhtikuuta 3, 2019 10.00.00 ap. CET

Metso esittelee uuden Lokotrack Urban -sarjan murskaus- ja seulontaratkaisun Mansen Mörinöillä ja Baumassa

Metso esittelee uuden Lokotrack Urban -sarjan murskaus- ja seulontaratkaisun Mansen Mörinöillä ja Baumassa

Metso Oyj:n lehdistötiedote 3. huhtikuuta 2019 klo 10:00 paikallista aikaa

Metso laajentaa erityisesti taajamakäyttöön suunnitellun Lokotrack® Urban(TM) -sarjan liikuteltavien murskaus- ja seulontalaitosten valikoimaa. Metso Urban -ratkaisun kehittyneet suojaominaisuudet vähentävät merkittävästi melu- ja pölypäästöjä perinteiseen murskaukseen verrattuna, jolloin kaupungeissa voidaan rakentaa ympäristön kannalta kestävämmin.  Uuteen Lokotrack Urban LT96 -ratkaisuun voi tutustua Mansen Mörinät-konepäivillä Tampereella 5.-6.4. ja Metson osastolla Bauma-messuilla 8.-14. huhtikuuta.

"Kiviaineksen kuljetus kaupungin keskustojen rakennustyömaille kaukana sijaitsevilta louhoksilta on kallista ja vie energiaa ja aikaa. Samaan aikaan nopea kaupungistuminen työntää murskaustoimintaa lähemmäs kaupunkien keskustoja. Asiakkaamme tarvitsevat ratkaisuja, joilla voidaan välttää tarpeettomat kuljetukset ja vähentää ympäristöhaittoja mahdollisimman paljon," kertoo Kimmo Anttila, Metson Lokotrack-ratkaisuista vastaava johtaja.

"Metson Urban-ratkaisu kehitettiin, jotta säännellyimmilläkin kaupunkialueilla voidaan murskata kiviainesta ja samalla aktiivisesti suojella työmaa-alueiden työntekijöitä ja lähistöllä asuvia ihmisiä."

Ympäristöystävällisin murskausratkaisu taajamakäyttöön

Ainutlaatuisessa Urban-ratkaisussa yhdistyvät Metson hyväksi todettu murskaustekniikka ja nykyaikaiset ympäristö- ja turvallisuusominaisuudet. Sarjan viimeisin uutuus on Lokotrack Urban LT96 -leukamurskauslaitos, joka sopii erinomaisesti pienille ja keskisuurille työmaille, joilla murskataan ja kierrätetään purettua betonia. Vuonna 2017 lanseerattu ja markkinoiden ensimmäinen Urban-ratkaisu on saatavissa myös sähkökäyttöiseen LT130E-malliin, LT120-malliin ja LT106/S-malliin, joka on Metson käytetyimpiä liikuteltavia murskauslaitoksia.

Lokotrack Urban -sarjan murskaus- ja seulontalaitoksissa on innovatiivisia ja patentoituja ratkaisuja, joilla melua voi torjua tehokkaasti ja joiden huolto on helppoa. Kovien kiviainesten murskauksessa meluntorjuntaan tarvittavaa etäisyyttä voidaan yleensä lyhentää 50-60 prosenttia perinteisiin murskauslaitoksiin verrattuna.

Sisäänrakennetut ympäristöominaisuudet auttavat määräysten noudattamisessa

Kaupunkialueilla tapahtuvaa murskaamista säännellään yhä tiukemmin ympäristö- ja turvallisuusmääräyksillä, jotka vaihtelevat eri maissa. Metson Urban-sarjassa on integroituja ominaisuuksia vaatimusten täyttämiseksi. Niistä on hyötyä etenkin silloin, kun haetaan ympäristölupia lyhytaikaiselle murskaustoiminnalle.

"Uskomme, että ympäristön kannalta kestävä toiminta ja sen joustavuus voidaan sovittaa samaan ratkaisuun. Kentältä saamamme palautteen mukaan Metson Urban-ratkaisun käyttö helpottaa lupien hakemista. Tavoitteemme on, että Urban auttaa asiakkaitamme hyödyntämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia kestävästi", Anttila toteaa.

Lue, kuinka Lokotrack® Urban LT106(TM) toimii asiakkaan työmaalla.

Jos haluat tietää lisää ratkaisusta, käy verkkosivuillamme tai ota yhteyttä tuotetiimiimme.

Nähdään Bauma 2019 -messuilla

Metso esittelee erilaisia kestävään tuottavuuteen tähtääviä kivenmurskauksen ja kaivosteollisuuden innovaatioita Bauma 2019 -messuilla. Tutustu niihin ensimmäisten joukossa ja tule keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa osastollemme FS.1111/2

Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Tarjoamme laitteita ja palveluja luonnonvarojen kestävään käsittelyyn ja virtaukseen kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys- ja prosessiteollisuudessa. Ainutlaatuinen osaamisemme ja innovatiiviset ratkaisumme auttavat asiakkaitamme tehostamaan toimintaansa, vähentämään riskejä ja parantamaan kannattavuutta. Metson osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 3,2 miljardia euroa. Metsolla on yli 13 000 työntekijää yli 50 maassa.

metso.com, twitter.com/metsogroup

Lisätietoja:

Kimmo Anttila, johtaja, Lokotrack-ratkaisut, Metso, puh. +358 50 433 3745, sähköposti: kimmo.anttila@metso.com  

Helena Marjaranta, viestintä- ja sidosryhmäsuhdejohtaja, Metso Oyj, puh. +358 20 484 3212, sähköposti: helena.marjaranta@metso.com

Kuvateksti: Lokotrack® Urban(TM) -sarjan viimeisin uutuus, Lokotrack Urban LT96 -leukamurskauslaitos sopii erinomaisesti pienille ja keskisuurille työmaille, joilla murskataan ja kierrätetään purettua betonia.

Esitteet
Nimi
Metso-Urban-LT96 Lataa

Metso in Twitter