Stock Exchange release February 4, 2004 03:37:48 PM CET

Jorma Eloranta Metson johtoryhmään ja liiketoiminta-alueiden hallituksiin

Metso-konsernin hallitus on tänään nimittänyt konsernin tulevan toimitusjohtaja Jorma Elorannan Metson johtoryhmän puheenjohtajaksi 1.3.2004 alkaen. Eloranta nimitettiin myös Metson liiketoiminta-alueiden - Metso Paperin, Metso Mineralsin, Metso Automationin ja Meso Venturesin hallitusten puheenjohtajaksi.
Metson johtoryhmän varapuheenjohtajana toimii 1.3.2004 alkaen konsernin varatoimitusjohtaja Olli Vaartimo, joka toimii myös Metson liiketoiminta-alueiden hallitusten varapuheenjohtajana.
Metso-konserni on prosessiteollisuuden koneiden ja järjestelmien sekä huolto- ja asiantuntijapalvelujen maailmanlaajuinen toimittaja. Konsernin ydinliiketoimintoja ovat kuitu- ja paperiteknologia (Metso Paper), kiven ja mineraalien käsittely (Metso Minerals) sekä automaatio- ja säätöteknologia (Metso Automation). Vuonna 2003 Metso-konsernin liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 27 400. Metson osakkeet noteerataan Helsingin ja New Yorkin pörsseissä.

Metso in Twitter